Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tud ellenem tenni egy...

Mit tud ellenem tenni egy olyan külföldi személy, aki többször elküldi a repülőjegyre a pénzt, társkapcsolat reményében és én nem megyek? Feljelent, kitiltat az országból? Milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 19:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Akitől nem akarok semmit, attól nem fogadok el ajándékot!

Azonnal küldd vissza, ha jót akarsz magadnak. És ne reménykedj, mert ha akar, akkor megtalál.

Súlyos ostobaságnak tartom, hogy megadtad a paramétereidet, címedet, bankszámládat.

Akár külföldi kerítő is lehet, akinek megéri a befektetés, aztán "ledolgoztatja" veled.

Hogy lehet ilyen ostobaságot elkövetni?!

2014. dec. 19. 22:33
 22/24 anonim ***** válasza:
83%

Hogy hivjak? Csak mert anno ezt velem is eljatszotta egy pasi. Megvette a repjegyet allitolag, en nem mentem (nem hiszem hogy megvette). Es allitolag vart engem. Mi sem talalkoztunk azelott sose es azutan sem. Mondjuk ez 9 eve volt, nem hiszem, hogy veled is o probalkozna.

Szerintem akkor se tud mit csinalni, ha elkuldi a penzt. Akkor magara vessen, o a hulye. Nem tartottal pisztolyt a fejehez.

2014. dec. 19. 22:37
 23/24 A kérdező kommentje:
22. 9 éve ő még házas volt,nem az az emberke lehet! :) Dehogy kerítő! Lehet ,hogy idióta,féltékeny,mert ő már nagyon beleélte magát,hogy együtt fogunk élni,de kerítő,az biztos nem. :) Inkább csalódott,mert reakciói után én nem akarok menni! Ennyi.
2014. dec. 19. 22:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Inkább te jelentheted fel zaklatásért.
2015. márc. 31. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!