Mit tud ellenem tenni egy olyan külföldi személy, aki többször elküldi a repülőjegyre a pénzt, társkapcsolat reményében és én nem megyek? Feljelent, kitiltat az országból? Milyen következményei lehetnek?
Akitől nem akarok semmit, attól nem fogadok el ajándékot!
Azonnal küldd vissza, ha jót akarsz magadnak. És ne reménykedj, mert ha akar, akkor megtalál.
Súlyos ostobaságnak tartom, hogy megadtad a paramétereidet, címedet, bankszámládat.
Akár külföldi kerítő is lehet, akinek megéri a befektetés, aztán "ledolgoztatja" veled.
Hogy lehet ilyen ostobaságot elkövetni?!
Hogy hivjak? Csak mert anno ezt velem is eljatszotta egy pasi. Megvette a repjegyet allitolag, en nem mentem (nem hiszem hogy megvette). Es allitolag vart engem. Mi sem talalkoztunk azelott sose es azutan sem. Mondjuk ez 9 eve volt, nem hiszem, hogy veled is o probalkozna.
Szerintem akkor se tud mit csinalni, ha elkuldi a penzt. Akkor magara vessen, o a hulye. Nem tartottal pisztolyt a fejehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!