Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon szégyelem...

Mit tegyek? Nagyon szégyelem magam! .

Figyelt kérdés
Elkezdtem fűvezni, meg más mást is kipróbáltam.. de persze könnyű drogokat, de nem tudok leszokni, minden zsebpénzt rá tudnék költeni, családomhoz akarok fordulni de nem tudom hogy mondjam el.. Mert ez így nem mehet tovább! És félek a következménytől is:S 17L
2010. febr. 2. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Anyu, apu van egy problémám...megbeszélhetjük?

Nagyon jól teszed, ah még most az elején segítséget kérsz!!

2010. febr. 2. 13:34
 2/10 baranyi kálmanné ***** válasza:
90%
Szerintem kérj orvosi segítséget a szüleid is melléd fognak állni ha te is akarod.
2010. febr. 2. 13:39
 3/10 anonim válasza:
100%

mindenképp szólj a szüleidenk. máshoz kihez fordulnál?

hidd el segítenek!!!

2010. febr. 2. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Sürgősen fordulj segítségért. Ha szüleidhez nem mersz, akkor orvoshoz.
2010. febr. 2. 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy olyan tini, aki képes belátni ha hibázott. Ez már az első lépés. Menj oda a szüleidhez és szólj nekik, hogy "anyu, apu van egy komoly problémám és szeretném, ha megbeszélhetnénk. Bajban vagyok." Biztos nem utasítanak és a segítségedre lesznek, pláne ha látják, hogy megbántad és rájöttél arra, hogy rossz úton indultál el. Sok sikert és kitartást kívánok!
2010. febr. 2. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképp szólj szüleidnek, ők fogják szégyellni magukat, hogy nem vették észre már. Biztos, hogy nem lesz rossz következmény, maximum annyi, hogy jobban oda fognak rád figyelni, több szeretetet kapsz majd. Nekik is az egészséged a legfontosabb hidd el! (két 17 éves lány anyukája vagyok)
2010. febr. 2. 14:03
 7/10 anonim válasza:
100%

mindenképp mondd el a szüleidnek, ezzel elvágod magad a drogoktól.

persze nekik nem fog tetszeni, de örülni fognak, hogy még most, az elején segítséget kérsz.

higgy bennük és magadban.

2010. febr. 2. 14:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! este elis fogom nekik mondnani..
2010. febr. 2. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen ,mond el a szüleidnek .Csak az ő segitségükkel,támogatásukkal tudsz leszokni.
2010. febr. 2. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy! Látod, hogy ebből sokkal nagyobb baj is lehet és szeretnél ez ellen tenni valamit! Csatlakoznék az előttem szólókhoz, mindenféleképpen beszéld meg a szüleiddel! Ez a lehető legjobb és leghelyesebb dolog, amit tehetsz! Ne felejtsd el, hogy a családod, a szüleid lesznek azok, akik mindig melletted állnak még akkor is, ha hibázol! Legyen szó kisebb vagy nagyobb dologról! Bátorság! Ők is értékelni fogják, hogy még időben szólsz nekik, hogy segitsenek rajtad! és ahogy mondani szokták, "minden rosszban van valami jó" ! igy szerintem még a szüleidhez is közelebb fogsz kerülni, hiszen megbizol bennük, mert szólsz nekik és ők jobban fognak tisztelni ugyanezért!

Remélem minden jól fog alakulni!

2010. febr. 3. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!