A párom megcsókolt egy másik nőt. Hogyan tovább?
hogy tényleg csak ennyi volt-e??
vagy mesélje el hogyan történt.. aztán kérdezd meg a párod.. ha csak néhány dolog stimmel,vagy csak a csók semmi más,rögtön tudhatod,hogy valójában mi is történt még.
És a család meg csak ott nézte?
Nehezen érthető, és ezzel nem azt mondom, hogy nem hiszem.
Ha tenyleg egy csok volt, plusz ittas volt akkor ez ugyan rossz, de lehet es erdemes a kapcsolaton dolgozni foleg ugy, hogy jon a baba.Az emberek kovetnek el hibakat, mindenki masmilyet de ettol is vagyunk emberek.
Szoval en a helyedben atbeszelnem ezt vele, megbeszelnem h hogyan tovabb es a helyedbe visszakoltoznek.Egy infantilis reszeg csok miatt nem dobnam el eletem szerelmet, en legalabbis nem:-)
Én részegen 20 éve megkurtam a szomszédasszonyt.
Most meg hiába mondom a gyereknek, érettségi után 2 évvel sem érti meg, hogy csak egy dugás volt, és különben is be voltam b a s s z v a...
én egy csók miatt biztos nem hagynám el terhesen (meg nem terhesen sem) a férjem.
Oké, elköltöztél, még lég kicsit távolságtartó, de én visszamennék a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!