Csak én szerintem durva, hogy a barátom édesanyja nem szemérmes a fia előtt? (többi lent)
A barátommal már 2 éve vagyunk együtt.
Az édesanyjánál lakik mert rákos volt és segített neki most már jól van.
Úgy 1 éve kezdődött az hogy romantikus filmeket néztünk hárman,de olyat amiben folyton szexeltek,a pasinak kiv.. és ott nyögött.Hogyan fogalmazzam a pofámról égett a bőr mert csak olyan filmet néztünk.Inkább nevezném felnőtt filmnek,tudom hogy sok olyan film van amiben nem tudhassa az ember hogy mi lesz majd,de más filmet nem volt hajlandó nézni vígjátékot vagy akciót.Egyedülálló a barátom édesanyja mert elvált.Meg elhiszem hogy szereti a romantikus filmet,de nem volt olyan film.
Aztán meg múlthéten hétvégén csak úgy meztelenkedik a saját fia előtt.Átöltözött,de még be se csukta az ajtaját és mint akik ott sincsenek.Még véletlen se lehetett mivel hozzánk beszélt és ott voltunk tőle 1 méterre feloltott villannyal.Kicsit lesokkolt és nem fehérneműbe volt mivel láttam hanem .. és féltem a barátomnak mondani,de végül csak mondtam neki,zavar hogy az édesanyja nem szemérmes.
Annyit mondott rá "engem is zavar hogy folyton csupaszkodik". Ott van benne "FOLYTON". Szóval nem ez volt az első és utolsó alkalom,csak szerintem ez nem normális dolog?! Mit tehetnék? hogyan beszéljem meg ez a barátommal?
Gondoltam arra hogy felvetessem a pszichológust vagy legalább beszélgessen ez az anyjával erről.
Mert most komolyan ha egy férfi bemutatkozna és mondaná hogy az anyja meztelenül is mászkál előtte mit gondolnátok?!
Ha fordítva lett volna hogy az én apám vetkőzött volna le az se lett volna normális dolog.
Tudom hogy előre járok most gondolatban az idővel,de egy gyereket sem engednék ilyennek a közelébe,mert ha a saját fia előtt nem szégyenlős akkor az unokái előtt miért lenne? Egy kisfiú nem tudná hogy mire gondoljon ha meglássa hogy mit csinál.Ugyan úgy fordított esetben is,ha édesapám lenne ilyen akkor nem hiszem hogy bárki is a közelébe merné engedni a kislányát.
Most még is mi legyen,a barátom mondogatja folyton hogy közös jövőt akar velem,de én akkor az édesanyját a közelünkbe sem engedném.Választani meg nem akarom hogy válasszon.Ha a barátomnak ez a természetes akkor szakítani fogok vele.Ha meg ő is úgy van vele mint én,akkor mihez kezdjünk?
L20
én exem előtt is meztelenkedett az anyja (habár ő félmeztelenkedett csak)sőt előttem is,mintha valami rém természetes lenne
de nálam ez még téma sem volt, nem hogy válóok
csak kikerekedett a szemem és ennyi
Ha te mész hozzájuk, akkor ne te mondd már meg neki, hogy mit csináljon :D
Én sose csinálnék ilyet, de ha neki ez természetes, akkor nem fogod neki megmagyarázni hogy ne tegye :D Meg különben is, kije vagy te, hogy megmondd mit tegyen? :D
Anya otthon sokszor mászkál ruha nélkül, ha csak mi vagyunk otthon. Azért akkor nem, ha vendég van.. Megértem hogy ezt cikinek érezted. De no, mégis ő van otthon. Ha nem tetszik, ne menj oda.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!