Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összeálltnátok egy olyan...

Ti összeálltnátok egy olyan nővel, aki férjes, de tizen x éve mindig volt szeretője a férje mellett?

Figyelt kérdés

Állítása szerint kettő volt,persze nem egyszerre,én lennék a harmadik.

Amúgy nagyon aranyos,csak van bennem egy kis félelem,hogy ha netalán elhagyná a férjét,és összeköltözne velem,akkor lehet hogy velem is ezt tenné. Vagy ez teljesen alaptalan?

Ha kérhetem,normális véleményeket írjatok légyszi.

2014. nov. 29. 10:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Hát kezd ott, hogy miert akarsz ferjes asszonnyal kezdeni? Ez se erkolcsos es ebben te vagy a hunyo, ha kikezdesz vele vagy hagyod magad. Ha pedig belementel es szereted (az aranyos az nekem nem ezt jelzi egyebkent, de en no vagyok :-)), akkor ha erted otthagyja a ferjet, akkor az azt jelenti, hohy teged NAGYON szeret. Es ezt el is fogadhatod, ha te is szereted. Es eljetek boldogan egyutt. hogy a jovoben milyen lesz a kapcsolatitok az csak rajtatok mulik.

Es senki nem tudja megjosolni mit hoz a jovo. Ha ketsegeid vannak, akkor a szerelmetek ketseges es vagy ne akard hogy erted elhagyja a ferjet vagy ne is akarj vele tovabbi kapcsolatot. Mert az is elofordulhat, hogy o vegre benned megtalalja azt a fefit akiert erdemes a lanygmeleg hazassagot boritani, te meg utana kozlod, hogy megsem? Na mert szerintem az az igazan legalja...de nem hiszem, hihy ezt szeretned.

Jotanacs vagy most hagyod a not vagy igazan szereted! Szeretonek ne menj, mert az ilyen bizalmatlansaggal nem vezet sehova.

2014. nov. 29. 11:39
 12/27 anonim ***** válasza:
63%
#13 aki nem dug félre az erkölcscsősz?
2014. nov. 29. 11:58
 13/27 anonim ***** válasza:
18%
Miért ne lehetne egy szerető hűséges?itt van pl Camilla,ezer éve szereti és kitartott a ronda Kari mellett.Mégis mindenki őt köpködi utálja.Aztán itt van a szívek királynéja..valóban nagy szive volt sok pasi belefért.De ő a koronázott szent.Azért ha a dolgok mögé nézünk,ha egy pasi sem maradt meg mellette annak bezony oka volt.Na de a nép királynét kiált, mindegy kik hányan stb..Személy szerint Camillát nagyobbra becsülöm,ő szeretett és szeret amit a majdnem annyira nem szép dy nem tudott.Talán magánkivűl senkit..
2014. nov. 29. 11:59
 14/27 anonim ***** válasza:
43%
Pardon, hogy téged idézzelek pontosan: "erkölcsősz"
 15/27 anonim ***** válasza:
42%
13-as: nyugodtan menjen csak bele a kapcsolatba, vagy jó lesz vagy nem, neki már úgyis mindegy....ez azért nem egészen így van. Ez az össze-vissza paráználkodás az oka a sok csonka családnak és szenvedő gyereknek, aki azt sem tudja majd felnőtt korában, hogy nem e a féltestvérével állt össze.
 16/27 anonim ***** válasza:
34%
Nem nem vagyok tökéletes, viszont van gerincem, és nem csalom meg a partnerem. De ezek szerint te szeretnéd ha veled ezt tennék, hát hajrá. Kívánom neked:-)
2014. nov. 29. 12:00
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
Férjes asszonnyal nem kezdünk. Isten tudja, mikor kattan be a férje, oszt mehet mindenki 2 méterrel a föld alá. Volt már rá példa, nem is egy.
2014. nov. 29. 12:02
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Ha neked a ribnc kell a rendes helyett, hajra.....
2014. nov. 29. 12:14
 19/27 anonim ***** válasza:
32%
Tizen x èv alatt kèt szeretõ nem sok,ha tetszik a nõ,nyugodtan kezdjél vele.Ha belédszeret nem fog megcsalni,persze csak addig,amig nem talál valami hibàt benned,de legalàbb addig is lesz pàr jó évetek.Persze az is lehet,hogy te vagy szàmára a tökéletes férfi,és örökké hüséges lesz hozzàd,senki nem jòs hogy ezt elõre meg tudnà neked mondani.
2014. nov. 29. 12:33
 20/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, az a kérdés, hogy mi a célod... mert ugye mindig a cél határozza meg a döntéseket...Ha egy konzervatív családmodellben gondolkodsz, eljegyzés, esküvő, gyerekek, akkor ez a kapcsolat nyilván nem a legjobb pálya, ha viszont egy bevállalós csajt és érdekes, változatos életet, akkor meg az ajánlható kategória.
2014. nov. 29. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!