Ti összeálltnátok egy olyan nővel, aki férjes, de tizen x éve mindig volt szeretője a férje mellett?
Állítása szerint kettő volt,persze nem egyszerre,én lennék a harmadik.
Amúgy nagyon aranyos,csak van bennem egy kis félelem,hogy ha netalán elhagyná a férjét,és összeköltözne velem,akkor lehet hogy velem is ezt tenné. Vagy ez teljesen alaptalan?
Ha kérhetem,normális véleményeket írjatok légyszi.
Hát kezd ott, hogy miert akarsz ferjes asszonnyal kezdeni? Ez se erkolcsos es ebben te vagy a hunyo, ha kikezdesz vele vagy hagyod magad. Ha pedig belementel es szereted (az aranyos az nekem nem ezt jelzi egyebkent, de en no vagyok :-)), akkor ha erted otthagyja a ferjet, akkor az azt jelenti, hohy teged NAGYON szeret. Es ezt el is fogadhatod, ha te is szereted. Es eljetek boldogan egyutt. hogy a jovoben milyen lesz a kapcsolatitok az csak rajtatok mulik.
Es senki nem tudja megjosolni mit hoz a jovo. Ha ketsegeid vannak, akkor a szerelmetek ketseges es vagy ne akard hogy erted elhagyja a ferjet vagy ne is akarj vele tovabbi kapcsolatot. Mert az is elofordulhat, hogy o vegre benned megtalalja azt a fefit akiert erdemes a lanygmeleg hazassagot boritani, te meg utana kozlod, hogy megsem? Na mert szerintem az az igazan legalja...de nem hiszem, hihy ezt szeretned.
Jotanacs vagy most hagyod a not vagy igazan szereted! Szeretonek ne menj, mert az ilyen bizalmatlansaggal nem vezet sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!