Feleségem azt mondta nem vonzódik hozzám. Nagyon rosszul esett. Nem vagyok elhízva, nem vagyok igénytelen, rendes a viselkedésem is. Miért kell ilyet mondani?
15#
A szépség relatív...
Másreszt a férfiak néha megunják a kirakatbabákat..
Szeintem is sak akkor nem kívánt... Nagyon bosszantó, amikor az ember párja nagyon nyomul, közben nagyon nincs kedvünk hozzá.
Két valtozat van. Engedünk.. Ennek két kimentele..rosszul érezzük magunkat tőle, emrt egyáltalan nem tudunk ráhangolődni, a egesz szex, ami máskor örömmeltölt el, és szuper, egy erőltetes lesz, és nem jó élményt kapcsolunk hozzá... A másik kimenetel az az,hogy felvesszük a haguatot, és jól sül el.. Ez nagyon ritka..
A másik valtozat, higy azért érezzük magunkat rosszul, mert visszautasítottunk, főleg ha többedik prőbálkozásra. Aztán még mindig nyomul a másik, és akkr hogy megértse a nemet nem lehet szelen megmondani, mert már minket is frusztrál a dolog..
Ha nem akkor nem..
Ez még nem jelenti azt, hogy baj van a kapcsolatotokkal, vagy veled, vagy a hozzád való viszonyával..
Ha ez rendszeressé válik, akkor van baj
Megértem, hogy rosszul esik amit mondott.
De ettől, hogy egymással akkor is kommunikáltok ha kellemetlen az amiről szó van.
Csak ő tudja, hogy miért mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!