Csajok, miert van az, hogy hiaba mondom a paromnak, nekem ugy tetszik ahogy van, meg van kergulve egy mellplasztikaert! Mi ez nalatok, jarvany?
Értő olvasás 20-as?
Pont azt írtam, hogy NEKEM nincs normális, mert az alatti van.
22-es, ez neked honnan jött, hogy levágják a mellbimbót?? :DD De jót nevettem rajta...
Kérdező, egyébként nem mindegy, hogy alapból kicsi mellei vannak, vagy lógosak, vagy miért szeretné megcsináltatni? Nem formásak? vagy mi a baja vele konkrétan? Biztos mondta már. Ahogyan előtte is írtam, nem mindegy hogy valakinek jön egy szikra, hogy az alapból szép, formás, NAGY melléből akar egy még nagyobbat, vagy egy formátlan, szúnyogcsípésből szeretne egy normál méretet.
Én meg pont az ellentéte vagyok...nekem nagy melleim vannak, szerencsére még szépen állnak, én pedig gyűlölöm őket...Férjem viszont imádja, de tudja, hogy nekem mennyire kínszenvedés, így simán belemegy abba, hogy szülés után kisebbítessem.
Tehát, ha a Párod úgy érezné magát jobban, akkor támogasd, mert később komoly lelki bajai lehetnek ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!