Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik Nektek a 'Korall' név?

Tetszik Nektek a 'Korall' név?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon! :)
2010. jan. 29. 21:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Pár éve még fiúnévként olvastam valahol az Ajándék nevet, ezek szerint vagy hibás volt a forrás, vagy megváltozott. :-)

Amúgy ha már fura utónév, Józsa - női névként, voltam egyszer interjún egy közjegyző asszonynál, akit így hívnak, nem tudtam, hogy ez női név, addig a napig. :-)

2010. jan. 29. 22:28
 32/40 anonim ***** válasza:
23%

borzasztó. akárcsak a Kevin, Dzsesszika, Dzsenifer, Szamanta, Rikárdó, Armandó, stb...

annyi név van az utónévtárban, hogy ha 100 gyerekem lenne, akkor is mindegyiknek találnék normális, nekem tetsző nevet, amivel nem a gyerekem életét keserítem meg.

a hülye nevek, valamint a divatnevek (úgy mint Bence, Milán, Petra, stb.) tudnak még kihozni a sodromból. hát miért kell már a születésétől ilyennel büntetni egy embert????

hálát adok anyumnak, h nekem érthető, normális, emberi nevet adott! én is hasonlóképp cselekszem majd ha csemetém lesz. :)

2010. jan. 30. 00:26
 33/40 anonim ***** válasza:
52%
én ismerek egy kislányt, akinek Korall a neve. szerintem aranyos, tetszik. csak azért, mert van tengeri korall, még nem lesz ronda egy név. sokkal jobb, mint mondjuk Cintia, Mercédesz és társai.
2010. jan. 30. 09:19
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kislánynak még aranyos is lehet a Korall, de az a kislány egyszer felnő.... Nem árt egy névválasztásnál arra is gondolni, hogy nemcsak 5 éves koráig viseli a gyerek.
2010. jan. 30. 10:30
 35/40 anonim ***** válasza:
40%
szerintem felnőttnek sem rossz. ennyi erővel a Fanni, Lili, Kira,Maja, Kitti is csak kislánynak aranyos, legalábbis szerintem. mégis gyakori nevek és felnőttek is élnek vele. attól még, hogy valaki felnő nem kell mindjárt Erzsinek vagy Máriának hívni.
2010. jan. 30. 16:19
 36/40 anonim ***** válasza:
46%

ja, én meg majd Moszatnak vagy Algának, esetleg Planktonnak fogom hívni a gyerekemet.

egyáltalán nem támogatom, h tárgyakról nevezzük el a gyerekünket (tehát ugyanígy nem tetszik a Virág név sem...)

ennyi erővel Kanapénak, vagy Dobókockának is hívhatnám a gyerekemet....

2010. jan. 30. 18:12
 37/40 anonim ***** válasza:

Végülis az indiánoknál szokás volt növényekről, állatokról... elnevezni a gyerekeket, ha indiánok vagytok, akkor hajrá.

Manitu üdvözöl!

2010. jan. 30. 20:39
 38/40 anonim ***** válasza:
Pedig sok olyan név van, ami tárgyakból, állatokból, növényekből, településből, vagy valamilyen tulajdonságból ered. Mit szóljanak szegény Péterek, és Sarolták? :)
2010. jan. 30. 20:57
 39/40 anonim ***** válasza:
20:57 - Azok már évezredek óta közismertek névként használatban, de a Korall nem.
2010. jan. 30. 21:22
 40/40 anonim ***** válasza:
egyszer azok is nevek lettek. Boglárka,Rózsa, mind virágnevek. ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy ha már Boglárka van, akkor majd én Büdöskének vagy Krizantémnak hívom a gyerekem. kb ilyen szintű ez a planktonos hasonlít.
2010. jan. 30. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!