Ha van vak családtagod, miben tudod segíteni a mindennapjait?
Figyelt kérdés
Mivel tölti el a mindennapokat?Leírod néhány napját?Köszönöm.2010. jan. 29. 20:24
1/4 anonim válasza:
Nekem nem csaladtagom, hanem munkatarsam vak. Mi abban segitjuk, hogy barmit ker a boltbol, megvesszuk neki, napkozben megcsinaljuk a kavejat, es hasonlo aprosagok. I
2/4 anonim válasza:
Nekem van egy vak ismerősöm, de nem igényel segítséget, sőt zokon veszi.
3/4 anonim válasza:
Bocs, a gep szorakozik, ezert nem tudtam befejezni. Szoval o is mindent kepes lenne megcsinalni, csak sokkal tobb idobe kerulne, mint nekunk, latoknak. Ja, es setaltattuk a kutyajat is neha, bar a kutyakikepzok arrol leallitotak minket. Talan a legegyszerubb megkerdezni, hogy miben is segithetsz neki, sokan a fuggetlenseguk megorzesebol buszkesegi kerdest is csinalnak.
4/4 anonim válasza:
Otthon abban lehet neki segíteni, hogy nem borítod fel a rendszert, amiben él. Mindennek meg van a helye: pohárnak, eszközöknek stb. Ha figyelsz arra, hogy mindent ugyanoda rakj vissza, azzal sokat segítettél. Egyéb dolgokban szólni fog, ha segítségre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!