Miért érezhettem akkor ezt? Ez beteges?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a barátom 20 éves, 3 hónapja járunk.Tegnap voltunk egy bevásárló központban, bementünk üditőt venni. És bohóckodtunk, és a ruha osztályon megláttam kisgyerekeknek való jelmezeket farsangra pici hercegnőset, meg katicásat, és elkezdtünk mosolyogni, és tökre beleéltem magam...és amikor ránéztem a barátomra eszembe jutott, hogy milyen jó apa lenne, eltudnám képzelni, mint apát, és ha lenne egy kislányunk majd valamikor... szoval eljátszottam a gondolattal. De még sosem gondoltam a gyerek témára ennyi idősen meg főleg nem... Fura volt.2010. jan. 29. 18:22
1/4 anonim válasza:
Nem...nekem is mindig eszembe jutott...egy bizonyos emberél...éveken át..végül ő lett a lányom apja (értsd...15 éves korunktól,de akkor még nem jártunk, csak 20 évesen és rá egy évre lettem terhes ^^)
Szeritem édes,csak ne nagyon emlegesd előtte, a fiatal pasik nem igazán csípik ezt a témát ^^
2/4 anonim válasza:
Kezdesz felnőni. :) 100-150 éve sok ennyi idős lány már anya volt. A hormonok, és az ösztönök nem változtak meg a informatikai forradalommal.
3/4 anonim válasza:
Dehogy beteges! Tök természetes érzés! Anyai ösztön!
4/4 anonim válasza:
Ez nem beteges:)
Természetes,azért érzed ezt mert szerelmes vagy
És nem akarod elveszíteni a pasidat..
Sztem beszélj erről róla,légy kiváncsi h ő mit gondol erről,és hidd el megfog érteni,ha őszinte vagy,és ő is hozzád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!