Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt el kéne válni? Miattam...

Emiatt el kéne válni? Miattam menjenek szét?

Figyelt kérdés
A szüleimről van szó. Apam mindig is indulatos ideges türelmetlen ember volt. Eddig sose bántott fizikailag csak üvöltözött trágárul beszélt és elhordott mindennek ami nagyon rosszul esett de tul tettem magam rajta. Ma viszont eljutott odáig hogy úgy megütott engem hogy még mindig ott van a tenyérnyoma nagyon fáj és ráadásul úgy hogy én a szobámba tanultam, bejött és rámszólt ő értett valamit nagyon félre elgurult az agya es megütott teljes erejéből aztan olyanokat mondott hogy egy hazug kis gec! Vagyok és nyugodtan menjek anyámhoz árulkodni és elvette a telefonom. Anyummal beszéltem és megmondtam neki hogy én már nem bírom tovább és hogy el szeretném ha válnának, mert már félek tőle és sose hittem volna hogy idáig eljut, és mikor anyum számon kérte neki is mondta hogy igen jó erősen megütott úgy kellett nekem, de anyum még mindig nem akar elválni tőle mert a ,válás nem megoldás erre' szöveggel tukmál folyton. Kérdés az hogy mit tehetnék mert apamát már 1000 szer próbáltam megváltoztatni de ő ilyen és ez ellen semmit se tehetek ilyen a személyisege nem is latja nem akarja beismerni szerinte o mindig helyesen cselekszik. Köszönöm annak aki végig olvasta, és remélem valaki tud segíteni
2014. nov. 16. 22:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hogy micsoda!!

Apukádat ezerszer próbáltad megváltoztatni??

Te el vagy tévedve. Ez valószínüleg fordítva történne és persze egy pofon sosem jogos, mert azt mindig csak félreértésből adódhat. Egy gyerek sosem lehet hibás.

Na ülj le szépen és gondolkodj el azon miért is kaptál valójában pofont és ha rájöttél, akkor lehet ellene tenni. Neked! És nem apukádnak kell változnia.

2014. nov. 17. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:

10: igen nagyon sok itt aztán a rosszindulatú válaszoló. És hogyne, Magyarországon aztán marhára rengeteg az öngyilkosságot megkísérlő gyermek. :D Bár minden bizonnyal, ha nem lennének olyan szülők, mint a kérdező apukája csak olyanok, akik mindent rájuk hagynak akkor lennének.

Szegény kis gyermek, biztos komoly lelkiterrorba lehet tartva, mert nem csinálhat azt, amit akar és nem beszélhet úgy a szüleivel, ahogy akar, sőt nem is irányíthatja őket! Te a kérdezővel együtt melyik mesében élsz? A South Parkosba? :D :P

2014. nov. 17. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy miattad nem fognak szét menni a szüleid. Ha valaha elválnak, az csakis kettőjük miatt lesz és az ő dolguk.

Apukád valamiben nevelni akart szerintem (ez az a rész amit nem írtál le), igaz, hogy a nevelési módszere nem megfelelő. Ettől függetlenül az a kérdés mit akart elérni nálad ezzel, és ezen kell dolgoznod. Nyilván jót akart csak nem jól állt neki.

Ha pedig tényleg kegyetlen és gonosz ember lányaként ártatlan áldozat vagy (de tényleg nézz magadba!), akkor mást nem tudsz tenni, mint hogy amint lehet elhagyod a családi fészket és te nem követed el ezt a hibát a saját jövendő gyermekeddel.

2014. nov. 17. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:

13: egy atyai pofon olyan nagy hibának számít? Ráadásul a kérdező is írta, hogy életében először kapott így ki.

Na mindegy ez a kérdés is csak, azért jött létre, hogy a jó népet felhergelje.

2014. nov. 17. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!