Melyik név a szebb? (fiú és lánynevek is)
Figyelt kérdés
még nem tudjuk a baba nemét, ezért mind fiú, mind lányneveken gondolkozunk.
fiú: medárd, radó, loránd
lány: izabella, izolda, heléna, hella
nektek melyik tetszik a legjobban, melyiket adnátok?
köszi a válaszokat :)
2014. nov. 15. 19:08
11/44 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek ezek a nevek! Szerintem gondolkodjatok még!
12/44 anonim válasza:
Lánynévben a Borbála nem tetszik?
13/44 A kérdező kommentje:
tényleg nem kekeckedni akarok, meg én sem vagyok híve a dáriuszoknak, de ezek a nevek szerintem pont nem a visszakérdezős fajtából valók. a radó kivételével talán mind ismerősen hangzik (nekem legalábbis). de kíváncsi vagyok a véleményekre, ezért írtam ki a kérdést.
2014. nov. 15. 19:38
14/44 anonim válasza:
Fiúnév: Márton, Andor
Lánynév: Melinda, Luca
15/44 anonim válasza:
Szerintem még gondolkodjatok más neveken, nekem nem tetszenek különösebben. 1-től, 5-ig osztályozom őket, 1=semmiképpen ne, 5=nagyon tetszik.
Medárd: 3
Radó:1
Loránd:2
Izabella:3
Izolda:1
Heléna:2
Hella:1
16/44 anonim válasza:
(Ritkább) Lánynév még: Jusztina, Teodóra
Fiú: Bertalan, Félix
17/44 A kérdező kommentje:
tuti ezek közül a nevek közül fogunk választani, esetleg lánynévnek még az auróra esélyes.
mindenesetre várom a további véleményeket, akár pozitív, akár negatív, valamint köszönöm az eddigieket!
2014. nov. 15. 19:46
18/44 anonim válasza:
Off: mondatot nagybetűvel kezdünk, neveket is azzal írjuk.
19/44 anonim válasza:
18 De jó megint egy nyelvész. Amúgy igazad van, csak tudod ez itt az internet, ahol ezeket a szabályokat nem kell betartani, kis-, nagybetűt biztosan nem.
20/44 anonim válasza:
Henrietta a H-s nevek helyett szebb szerintem. Lőrinc még szép név szerintem. Én ezek közül fogok választani, majd egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!