Feleségem azt mondja, nem vagyok a társa, mivel jelenleg nincs munkám. A társ az tényleg összekapcsolódik a munkával, vagy is ha valaki nem talál munkát, az már nem is társ?
Tudom valamilyen szinten igaza van,mert nyilván hozzá kellene járulnom a kiadásokhoz,de ezt leszámítva mindenbe mellette állok és álltam mindig is.Nem mellesleg egyfolytában munkát keresek,ő azt gondolja hogy csak itthon várom a sült galambot,ma is voltam 2 interjún és vagy 5 helyre beadtam az önéletrajzomat.Már olyat is csinálok hogy a kocsiba mindig van nálam,ha meglátok egy helyet,oda beadom az önéletrajzot és egyfolytában nézem álláskerső portálokat,amit találok,egyből küldöm is.
Szóval cudar a helyzet,ő jól keres és most csóri vagyok.Tudom fontos a pénz,de egyszerűen nem akarja elhinni hogy nekem is rossz ez a helyzet,azt gondolja élvezek itthon lenni,pedig naponta vagy 3-szor rámjön a bőghetnék férfi létemre.Azt mondta 1.5 hónapom van,ha nem találok addig valamit,akkor elhagy.Hogyan lehet ilyen feltételekhez kötni?Mivan ha nem rajtam múllik??5 hónapja vagyok munanélkül.
ma 14:32
És miért kell kételkedni?Igen én is elutasítottam munkát,de annak egyéb okai voltak,ez volt 3 hónapja,azóta is keresnek embert,szinte minden áldott nap,frissitik a hírdetést,úgy éreztem hogy valami nem ok ott,de be is jött.A másik pedig olyan dolog volt,amihez nem értek és életemben nem csináltam.De azóta örülnék minden lehetőségnek és egyáltalán nem válogatok.Még valami segédmunkát is bevállalnék ha úgy van.
Szóval kivánom hogy ne legyél munkanélküli és kivánom hogy ne kételkedjenek benned,mert ilyenkor az embernek éppen elég baja van,plusz ha még tetézik azzal,hogy belebeszélik a másikba hogy lusta stb,akkor csak ha a tortán.Ne legyél ilyen helyzetben azt kivánom!!Mert ilyen helyzetben mindenre vágynál,csak arra nem hogy megkérdőjelezzenek,pláne ha valóban dolgozni szeretnél.
Simán elhiszem, hogy nem találsz munkát. Még Pest megyében, Budapesten is nehéz találni. Sajnos a feleséged nem szeret téged. Ez tény. Ilyen nincs, hogy ha nem keresel, nem szeretlek...ha kicsit keresel, kicsit szeretlek...
Mi lesz, ha találsz munkát, de 20ezerrel kevesebbet fogsz kapni? Vagy őt kirúgják és hónapokig nem talál másik állást?
"Még Pest megyében, Budapesten is nehéz találni. "
Kíváncsiságól megnéztem most az OLX-et "csak" 20400 álláshirdetés van fönt BP-en..Nem lehet munkát találni??
ugyan már..Egy hét alatt lehet,nem 5 hónap alatt.Míg megvan az anyagi háttér addig nincs gond,így voltam vele én is.Mikor viszont eljut oda az ember,hogy margarinos kenyeret ebédel egy pohár vízzel,és rádöbben ,hogy jövő hónaptól nem lesz miből kenyeret venni,akkor hamar lehet munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!