Mi az oka annak, hogy egyre több feleség csalja meg a
férjét? A környezetembe és nem közvetett
környezetemből hallo, hogy a feleség megcsalja a
férfjét. Van ennek valami társadalmi oka?
Figyelt kérdés
Sok embert ismerek és sok helyről hallom hogy a kedves feleség szeretőt tart,míg a férja gályázik.Van 5 kamionos ismerősöm is,annak 4 ből félrekefél a felesége.Sokan azt gondolnák hogy a kamionos férfi megy félre,de rájöttem hogy ez nem így van.Többnyire a nő az aki félremegy,a férj járja az utakat,jó pénzért,küldi haza a feleségének,azok meg szeretőt tartanak.Már nem egy kamionost hallottam panaszkodni,hogy a kedves felesége amíg dolgozik,addig szeretőjéval fettreng.
Milyen érdekes, hogy a nők ilyenkor valahogy nem tudnak számolni!
Pedig pont ugyanannyi nő is kell hozzá!!
2014. nov. 12. 10:19
22/36 anonim válasza:
Én azt látom, hogy nagyon sok nő , és nagyon sok férfi el játssza ezt a "én mindent megteszek és a másik mégis megcsal, vagy elhagy" játszmát.Nagyon leegyszerűsítve sok férfi többnyire csak azzal tudja kimutatni "szeretetét" , hogy reggeltől estig dolgozik"tolja haza a pénzt". Nagyon sok nő viszont csak azzal tudja kimutatni a "szeretetét" hogy "önfeláldozóvá "válik, olyat is bevállal amit nem kéne olyat is elnéz amit nem kéne.Sajna az e féle mártiromkodásainknak nem sok köze van már a valós szeretethez.Persze nagyon jól hangzik, hogy "én mindent megteszek érted".Én ezt úgy fordítanám le, hogy "mindent megteszek érted", csak ne keljen szeretni (mert képtelen vagyok a valós szeretetre).Attól nem fogok tudni "jobban szeretni" ha hülyére dolgozom magam ,illetva ha egyoldalúan "feláldozom"magamat.
2014. nov. 12. 10:19
23/36 anonim válasza:
Régebben jobban titkolták.
Ma már elfogadott, hogy nemcsak a férfiaknak, de a nőknek is lehetnek szexuális vágyaik.
Régebben kisebb esély volt a lebukásra is. Ma telefon, sms, e-mail, követés. Régen szinte csak a rajtakapás volt. Most szinte minden pillanatban lehet vkit ellenőrizni, hogy éppen hol van, mit csinál.
Manapság úgy általánosságban és jobban előtérbe került a szexualitás, mindenki beszél róla, ezért többet is tudunk egymásról, még ilyen dolgokban is, amihez semmi közünk.
2014. nov. 12. 10:27
24/36 anonim válasza:
az előbbihez még hozzátéve, aki kiélvezi azt , hogy "érte mindent megtesznek", valószinű , tisztában van , hogy nem valós szeretet kap , de ha már nem kap szeretetet , legalább "kiélvezi"a látszólagos "előnyöket".No persze valószinű, hogy azért tesszük ezt mert mi magunk is képtelenek vagyunk a másikat igazán szeretni.Valójában ilyenkor mind a két fél vesztes.
2014. nov. 12. 10:28
25/36 anonim válasza:
ezeket a férfiakat valószínűleg pont azért cdalták meg, mert azt hiszik, a pénz miatt istenek, közben meg nyafogó ovis szinten vannak.
2014. nov. 12. 10:51
26/36 anonim válasza:
Nálunk a cégnél nyílt titok, hogy a nők nagy részének van a munkahelyen belül szeretője.
Természetesen falaznak egymásnak.
Amikor meg "kötelező" vállalati továbbképzés ill. "csapatépítő tréning" van, az nem is szól -szinte- másról, mint a piálásról, meg a szexről.
Azután 3 nap múlva ártatlan képpel hazamennek a párjukhoz, mintha mi sem történt volna...
2014. nov. 12. 10:52
27/36 anonim válasza:
Hol van ez a cég? Van felvétel? :D
2014. nov. 12. 10:55
28/36 anonim válasza:
És ennél a cégnél csak szingli pasik dolgoznak, ugye?
2014. nov. 12. 10:59
29/36 anonim válasza:
Egyre több feleség?
Ahhoz egyre több férfi is kell ám :)
Szerintem ugyanúgy csalnak a férfiak is, nők is. És nemcsak manapság, hanem régen is így volt ez.
Csak régebben nem illett erről beszélni, nagyobb volt a diszkréció.
2014. nov. 12. 11:01
30/36 anonim válasza:
talán felül kellene bírálni a monogámia, házasság fogalmát a mai világban... Modern és nyitott lett sokkal jobban a társadalom. Sokan éhezne a szeretetre, élvezetekre és nagyon kevés, hogy egy párnál mindkét fél ezt ugyanannyira igényli. Csak régen elnyomták sokan, ma meg nem teszik. De persze régen is voltak megcsalások, ahogy más írta...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!