Melyik kép tetszene jobban apának szerintetek? Nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Egy ajándék része ez, ők a (fél)tesóim, és ezek közül lenne az egyik a borítója egy könyvfélének. Szerintetek melyik legyen?
1. kép: akkor ugye félbehajtva lenne, az 1. fele a borító hátulja lenne és a 2. fele, amin a fejük van, az meg az eleje. És ott lesz a cím, csak az kicsit eltakar majd belőlük.
2. kép: az alapból a borító, a fekete részben fölöttük lenne a cím, a hátulja meg simán a német zászló (fekete, piros, sárga) lenne.
A képük engedéllyel van fent, anya is megengedte.. Bebizonyítom ha kell, de ne töröljétek légyszi a kérdést, inkább segítsetek kérlek. meg amúgy is tudom törölni a képeket majd a netről. Anyu szerint amúgy az 1. kép. Szerintetek is?
2014. nov. 7. 19:37
21/23 anonim válasza:
Nekem az első jobban tetszik. A második olyan tömött, zsúfolt és a sárgából sem látszik semmi, viszont a gyerekek aranyosabbak rajta. Az elsőnek jobb az elrendezése, olyan szabadabb, ezért ez jobban tetszik. Nekem úgy tetszene a legjobban, ha a 2. képről az elsőre kerülnének a gyerekeket, de azért így sem rossz.
22/23 anonim válasza:
szerintem az első sokkal jobb minta második
23/23 anonim válasza:
Nekem a masodik kep tetszik jobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!