Hogy mondhat ilyet, ilyeneket a menyasszonyom? Miért kell ezt csinálni?
Ilyeneket mond hogy én elakarom venni a barátait és hogy nem hagyom eléggé szabadon.A barátait is ő keresi,ha találkozni akarunk velük vagy akar velük,mindig ő hívja fel őket.Majd sokszor igérgetik hogy jönnek,majd sokszor minden indokkal lemondják.Ilyen barátokat ki akarna elvenni?
Nem igazán értem mert nem telepedek rá,a barátaival is találkozhat bármikor,soha nem szóltam azért ha nélkülem megy bárhova is.Soha nem kérem számon,soha nem korlátoztam semmibe,mellettem aztán igazán szabad élete lehet.Főleg az előző kapcsolata után,ahol mindenért rászóltak.Lehet hogy onnan hozta ezeket a dolgokat és olyat lát belém ami nincs is?Egyedül is szokott menni,de van amikor együtt megyünk ismerősökkel,mindig jól érezzük magunkat egymás társaságában.Már olyat is mondott hogy úgy érzi titkolok előle valamit.Semmit nem titkolok!Ennyire nyitott könyv még nem voltam soha senkinek.Miért kell ezt csinálni?Ilyeneket mond,hogy majd biztos ez meg az kifog rólam derülni.Nem értem,mert teljesen nyílt vagyok vele,az első perctől kezdve,az első találkozás is olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást.
Szerintetek miért kell ezt csinálni?
28/F
Nem lehet, hogy valami teljesen más baja van (akár a kapcsolatotokkal, akár mással a múltjából), amit elfojt, és mivel nem tud/mer szembenézni vele, egy könnyen elérhető célpontra vetíti ki a frusztráltságát, vagyis rád?
A leírásod alapján hasonlítasz a férjemre abból a szempontból, hogy nyitott könyv vagy, maximálisan őszinte, és az ő állítása szerint is szuper a kapcsolatunk.
Ez amúgy valóban így van RÉSZBEN, csak arról feledkezik meg, hogy mivel konfliktuskerülő, sokszor érzem úgy, hogy egy problémát nem beszéltünk át eléggé (mivel többnyire a hallgatásban jeleskedik, ez nem meglepő), emiatt kis feszültségek nőnek folyamatosan bennem - aztán meg az egész valami hülyeség formájában csapódik le, és olyan miatt veszekszem vele, ami valóban nem létező probléma. Ő meg rávághatja, hogy no lám, problémákat generálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!