Mit tegyek ha a szüleim folyton veszekednek?
nem tudom mit tegyek mert folyamatosan veszekednek illetve nem is sűrűn vagy folyton ha nem inkább ilyen nagy dolgokon vitatkoznak kiabálnak stb és ezek előjönnek néha és megint a veszekedés meg a vita!
Előre is köszi a segitséget
Igazából ez nem szép dolog,de én ezt tenném.:
Elmennék otthonról a tudtuk nélkül,és felhívnám őket,hogy addig nem megyek haza amíg be nem fejezik, mert nem bírok úgy otthon lenni,hogy ők veszekednek, ugyhogy választhatnak a veszeledés, és köztem.
lehethogy a te esetedben még nagyob vitákat szül,de én csak ezt tudom ajánlani.:)
Hát a szép szó nem fog hatni. Tudom. Próbáld a tetteiddel tükrözni, hogy figyeljenek már rád is. Barátomnak az vált be, hogy látványosan elkezdte pakolni a cuccait és lelépett. Aztán vmikor hazament és csend volt néhány napig.
Próbálkozz...
Én így nőttem fel, ráadásul mindkettő vert engem is, egymást is. Nehéz feldolgozni, én próbáltam nem észrevenni, nem otthonlenni,a leheto leghamarabb elköltözni, bezárkózni.
Igazából én egyvalamit tettem: megfogadtam, hogy a gyerekem soha nem fogja megtapasztalni, amit én.
Tanulj a kapcsolatukbol sokat, es ne kovesd el azokat a hibakat, amiket ok. Sajnos kevés az esely, hogy meg tudod oket valtoztatni, esetleg ha beszelsz veluk ideig-oraig megprobalnak figyelni.
Esetleg ha valamennyire figyelnek rád, akkor vesd be az "ázottkiskutya" pillantást, hogy vegyék észre magukat.
Esetleg az ilyen pillanatokban jelezd, hogy mennyire szereted oket, a lenyeg, hogy vegyek eszre magukat.
Sajnos nalam ezek nem mukodtek, mert eszkoz voltam csupan, es a negativ erzesek voltak tulsulyban.
Nincs rá jó recept, pedig tényleg, jobb lenne a világ, ha lenne. Légy erős, és tanulj az ő hibáikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!