Hogy lehet az, amióta a menyasszonyom örökölt lakásába költöztünk, azóta nem olyan jó a viszonyunk? Egyszerűen más magyarázatot nem találok rá?
Elötte albérletben laktunk,nagyon jó,harmonikus kapcsolatunk volt,közben meghalt a nagypapája és ő rá hagyta a lakását,az egyik felét pedig az édesanyjára.Sokat gondolkodtam,gondolkodtunk hogy ide költözzünk e,sokat vaciláltunk,majd végül úgy döntöttünk meglépjük.Kicsit kellett újítgatni a lakáson,hogy költözhető legyen,majd 1 hónappal késöbb beköltöztünk.Amióta ide költöztünk,nem fizetünk albérletet az igaz,szóval 50 ezret megspórolunk,de azóta mintha romlott volna a viszonyunk.A beköltözés után érdekes módon,a párom anyukája összeveszett velem,itt az új lakásba,egész addig én voltam a legjobb fej,pasi a földön.Kedves volt velem stb.Majd az ominózus napon,olyan szinten leugatott hogy értetlenül álltam a dolgok elött.
Már 3 hónapja vagyunk itt,de nekem ez még mindig nagyon furcsa hogy ilyen volt velem,elötte soha nem viselkedett így velem.Azóta a párommal se olyan jó a viszonyunk,olyan érzésem volt,akkor amikor le lettem ugatva,hogy megtűrt személy vagyok itt.Pedig sokat újítgattam a lakást.Szerintetek köze van ahhoz hogy ilyen lett a viszonyunk?Érdekes mert a költözés napján sem volt semmi bajunk egymással.Szóval elötte nagyon jó volt a viszonyunk.
Egyébként igen,80%-ban az én véleményemre ad.De az igaszság az,hogy az anyja nagyon munkálkodik ellenem,ellenünk.Kb olyan érzésem van,hogy mintha azt akarná elhitetni vele hogy én úgy is átverem és vigyázzon velem,komolyan ilyen érzéseim vannak,őt is engem is,sokszor kioktat.Egyfolytában ezt érzem,amikor kedves vagy normális,már azt sem hiszem el neki.
A páromnak azért rossz,mert nyilván a szüleivel sem akar rosszban lenni,és velem se.De félek olyan dolgokat hitet el vele,ami nem a kettőnk javát szolgálja.
Nem lehet így boldogan élni,hogy mindig azt nézzük hogy na vajon most mibe fognak belekötni.
Sokkal boldogabbak és kiegyensulyozottabbak voltunk amikor albérletben éltünk,vissza gondolva,már az az 50 ezer ft sem érdekelne,csak legyen meg a békénk.
ma 15:57
Na jó de mi a fenét tehetnék?Erre adjatok már választ légyszives,mert annyi mindent bevetettem már,nem tudom már mit tegyek,amivek letudnám pattintani az anyját.Tönkre fogja tenni így az amúgy jól müködő kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!