Férfiak, milyen esetben neveznétek így a párotokat? (többi lent)
Megbántott a párom.
Összeköltözni készülünk (albérlet).
Azt mondta, hogy a szülei azt mondták, hogy jönnek segíteni takarítani, stb. A párom nem kérte kifejezetten a segítségüket, de így elfogadta.
Ez az egész kicsit kellemetlenül érintett engem, mert úgy képzeltem el az egészet, hogy majd együtt csinálgatjuk, takarítgatunk, kettecskén mindez olyan romantikus és jó lenne végre a közös kuckónkban.
Ennek folytán tettem egy olyan megjegyzést, hogy egyébként azért is lenne jó, ha együtt takarítanánk, ketten csinálnánk, mint két felnőtt, mert nem feltétlenül egy szorgos egyén ilyen téren, mindig megcsinálták otthon helyette, és ha most sem képes rá a költözéskor, és anyuci jön ide is takarítani, akkor "soha a büdös életbe nem fogja" megtanulni és én fogom szívni a levél az albérletben.
Erre ő lebunkózott, hogy én milyen bunkó vagyok.
Kérdező, a "bunkó" nálunk nem divat, nálunk a "g*e*c*i*c*a" a menő szöveg - azt utoljára tegnap mondtam neki, mert beszólt valamit:)
A takarítást meg férfiként max akkor tartom romantikusnak, ha a párom valami szexi tangában takarít, én meg a fotelből nézem egy jó pohár borral a kezemben - na, akkor nagyon romantikus:)))
19-es hozzászólás:
"Egyébként egy új lakás birtokba vétele a közös élethez, a szobák berendezése és díszítése igenis romantikus."
Nah, pont erre gondoltam én is, jobb ezt ketten, szülők nélkül.
22-es!
vicces :D néha azért én is nyomnám ilyen szexi felállásba vele, de arra meg kell érnie :D ha nem érik meg, akkor sajnálhatja amiből kimarad a drága :)
A szoba berendezésének és díszítésének mi köze a mosogatáshoz?
Amúgy kérdező te most romantikázni szeretnél, vagy az első nap demonstrálni, hogy te aztán nem hagyod, és igenis mindent ketten és együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!