Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig bírja egy női szervezet...

Meddig bírja egy női szervezet az alkoholista életformát?

Figyelt kérdés
Anyukám sajnos aktívan piál már min.5éve! Az elején csak hétvégente ivott és csak konyakot,ma már mindennap iszik és már bármit! Lehet sör,olcsó pancsolt bor...bármi. Estére rendszerint be van állítva Napközben is előfordul,hogy beáll akkor alszik egyet,kitisztul és utána kezdődik előről... 😢 Egyébként napi 4 órában dolgozik,de el nem tudom képzelni,hogy a főnöke nem vette még észre rajta a piát... Szégyen nem szégyen de egy undorító nő lett... Otthon folyik a dzsuva mindenről, se rend se tisztaság. Ő is le van pattanva és attól félünk,hogy a nagy baj már Elindult... A gyomra úgy meg van puffadva mint egy 9 hónapos terhes nőknek a lábai meg olyanok mint 2 piszkafa. Természetesen már beszéltünk vele sokszor... De a mai napig tagadja,hogy ő iszik és csak a klimax miatt hízott a hasára. Mindenki hülye címszóval le vagyunk rendezve... Mit lehet vele csinálni? Valaki van/volt ilyen helyzetben?
2014. nov. 2. 22:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Nagyon el vagyok keseredve,hogy ha így megy tovább akkor záros határidőn belül el kell temettetnünk...Már próbáltunk szépszóval,csúnyán hatni rá,de tagad a végletekig... Borzalmas 😞
2014. nov. 3. 20:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sokáig elélhet így! Hány piás nőt kátni ilyen lepukkant kicsmáknál főleg vidéken? Minden nap ott vannak mióta az eszemet tudom gyerekkorom óta ugyanazok ott ülnek! Már vének! 60 éven felül de a piálás hajtja őket! Sokmindentől függ valaki meddig bírja, egyéni dolog. Anyukád fullos alkesz! Sajnálom. Drasztikus dolog kell ha változást akar.
2018. dec. 7. 12:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Remélem rendeződött a dolog,kèrdező.
2023. jan. 14. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!