Miért csak akkor kell gyerektartást fizetni amikor az illető nem lakik otthon?
Lehet, hogy kicsit bicskanyitogató a téma, de nem annak szántam, de tényleg nem értem.
Ha valaki munkanélküli pár hónapig, vagy akár évekig, akkor az ok. Azt persze nem tudjuk, hogy a gyerekkel mennyit foglalkozik otthon, lehet, hogy heti 1 percet.
De amikor válás van, akkor jön a feljelentés a bíróság a rendőrség, meg minden, ha csak 1 hetet késik valaki a gyerektartással. De miért?
Miért mindig csak a pénz a fontos?
Azért sosem jelenti fel az egyik fél (többnyire a nő) a másikat, hogy nem foglalkozik, nem tanul, a gyerekével?
Miért mindig csak a pénz a pénz a pénz?
Ha egy elváláskor egy apuka pl. anyagiaktól függetlenül fizetne havi 100 ezer forintot, akkor soha nem lenne itt ilyen kérdés, soha nem lenne feljelentés, vagy bírósági vagy rendőrségi ügy?
én ilyen esetben azt nem értem h az apa miért hagyja ott a lakást/házat ???
ha együtt vették építették akkor a fele minimum jár neki ...
nem ?
szal meg ha együtt vannak akkor appa tesz azért h legyen pénz mert ott a gyerek a feleség van miért küzdeni
ha elválnak akkor már nincs család amiért érdemes lenne
(nálunk ezzel nem volt gond ha szólt h késik akkor késik, volt h részletben fizette ki, mondjuk nem egy nagy összeg, pont azért nem csináltam belőle problémát mert nekem számít h milyen a kapcsolata a gyerekekkel)
nem tudom
de én nem akartam még ezzel stresszezni h de ha nem fizet akkor irgum-burgum lesz !
én tiszteltem annyira h nem akarok rosszat neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!