Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szép nevek? Lent.

Ezek szép nevek? Lent.

Figyelt kérdés
Hamarosan szülni fogok. Ikreim lesznek :) 2 pici lány :) Alig várjuk már őket a párommal :) Szeretnénk segítséget kérni. Szerintetek ezek szép nevek? : Emma, Alma, Dominika, Lili, Lilla, Vivien, Mónika, Napsugár. Köszönjük a segítséget!
2010. jan. 25. 18:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%
Dominika-Vivien :)
2010. jan. 25. 18:51
 22/66 anonim ***** válasza:
85%
csak az emma, lil, és a lilla, a többi nem.
2010. jan. 25. 18:54
 23/66 A kérdező kommentje:
Köszönjük a tippeket! :) Várjuk továbbra is az ötleteket ha valakinek van még :) Február 19.-re (péntek) vagyok kiírva :)
2010. jan. 25. 18:55
 24/66 anonim ***** válasza:
90%

Az Alma, a Mónika és a Napsugár nekem nem tetszenek. a többi viszont szerintem nagyon szép. Az egyiknek biztos az Emmát választanám.

Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!

2010. jan. 25. 19:06
 25/66 anonim ***** válasza:
100%

Emma-Alma

a többi elég gyakori, ezért én nem adnám

a Napsugár sem rossz, bár ez annyira nem tetszik

2010. jan. 25. 19:11
 26/66 anonim ***** válasza:
100%
Az én favoritom a Dominika és a Mónika. A Lilit semmiképpen sem adnám, mert bár szép, de minden második kislányt így hívnak mostanában. A Napsugárnak meg nem tetszik a becézése (Napsi - így hívják az egyik ismerősöm, szerintem oltári ronda becenév), az Emma számomra egy idős nénit juttat eszembe. A többi olyan semleges...
2010. jan. 25. 19:14
 27/66 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne adjatok hasonlót nekik. Hiába ikrek, de még ha természetesen megtudjátok majd különböztetni őket (márha nagyon fognak hasonlítani) de, ha pl. Lilla és Lili lenne, és Lilinek akartok szólni akkor az kb. így hangzana: Lilla..Lili, nem Lilla jajj Lili gyere légyszíves. :D

Szóval szerintem: Lilla/Lili és Emma. De nekem még a Hanna az egyik kedvenc nevem. :D (igaz nem volt itt...ja meg a Júlia)

Sok boldogságot, jó babázást! :)

2010. jan. 25. 19:15
 28/66 anonim ***** válasza:
84%

Most mi a f@szbak pontoztatok le??

Ha egyszer sok ilyen cigány van...nézzétek a máónika showt és meglátjátok:D

2010. jan. 25. 19:17
 29/66 anonim válasza:
85%

Én a:

Lilla (én is ezt szeretném majd adni az én gyerekemnek)

Vivien

Emma

Lili

Napsugárra szavazok. Nekem van egy Napsugár nevű ismerősöm 3éves és úgy szoktuk becézni, hogy Napocska szerintem nagyon aranyos név.

Majd Írd meg miket választottál!

2010. jan. 25. 19:24
 30/66 anonim válasza:
85%
és mit szóltok a Zsaklin névhez?Nem sok ilyen van az országban...
2010. jan. 25. 19:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!