Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert annyira furcsa ha egy...

Miert annyira furcsa ha egy nonek harminchoz kozel nem volt meg egyejszakas kalandja?

Figyelt kérdés
Miert lepodnek meg ezen az ismerosok? Szerintem teljesen normalis ha az ember nem fekszik ossze mindenfele kitudja milyen nemi betegseget hordozo emberrel. Az ovszer sem tuti biztos kiszakadhat es a hpv ellen sem ved.
2014. okt. 26. 08:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

9: Persze, hogy Számodra nem, de ha ő csak azért játszotta el a szerelmet X hónapig, hogy egyszer megfektethessen, akkor az az ő számára egyéjszakás kaland. Érted?

Végülis csak egyetlen együttlét történt, tehát az matematikailag egy éjszaka.

És honnan tudhatnád előre, hogy senki nem fog így tekinteni Rád a hátralévő életed folyamán? Hiszen nem rajtad múlik ez.

2014. okt. 26. 09:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki eljátssza a szerelmet X hónapig, hogy egyszer megfektethessen, az egy sz e métláda. Neki lehet hogy egyéjszakás kaland, de a másik félnek "csak" egy csalódás.
2014. okt. 26. 09:08
 13/21 anonim ***** válasza:
13%
12: Tökmindegy. Lényeg, hogy senki nem jelentheti ki biztosra, hogy ilyen soha nem volt és nem is lesz az életében. Irreális az ilyen kijelentés.
2014. okt. 26. 09:11
 14/21 A kérdező kommentje:
11. Ugyan már melyik férfi fektetne hónapokig energiát abba, hogy megkapja a nőt? Mikor szórakozóhelyeken vannak olyan nők akiknek nem kell hónapokig udvarolni azért hogy szexeljen.
2014. okt. 26. 09:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es! A mai világban nem igazán ismerek olyat, aki fél évig "lapátolna" egyetlen éjszakáért, amikor azt ingyen is megkaphatja néhány buliban.

Egyrészt ezt fél év alatt meg lehet érezni, másrészt, ha így is lenne, én csak érzelmekkel mennék bele a szexbe és ez már részemről kizárja az egyájszakás "fílinget". Az, hogy ő annak érzi, lelke rajta. Nekem szerelmi csalódás, neki egy skalp. De részemről semmiképpen nem egyéjszakás numera egy ismeretlennel. (9-es voltam)

2014. okt. 26. 09:18
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sem volt soha. Sőt, a férjemen kívül más férfi sem volt az életemben és nem is lesz. 30/nő
2014. okt. 26. 10:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa. Nekem sem volt. 34N
2014. okt. 26. 10:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi furcsa. Egyszerűen túl nagy feneket kerítenek sokan a szexnek.

Mintha valami olyan dolog lenne, amit ha nem csinálsz naponta, akkor belehalsz, vagy mintha egy folyamatosan felgyülemlő dolog lenne és minél később csinálod, annál inkább kivagy.

Tőlem volt hogy 1 hónapot mondtam hogy nem szexeltem, erre jött az hogy "Úristen, hogy bírod?". Pedig pasi vagyok.

2014. okt. 26. 10:13
 19/21 anonim ***** válasza:
22%

Én találkoztam már ilyennel. Nem egy éjszakás kalandnak gondoltam, ismerkedtünk pár hete, aztán egy éjszaka után "megzakkant" (?), és nem volt tovább.

38/N

2014. okt. 26. 10:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Abban sincs furcsa, ha valakinek nem volt még egyéjszakás kalandja és abban sincs, ha valakinek volt.

Lehet, az ismerőseid pont olyanokat ismernek többet, akiknek volt. Meglepődnek, hát meglepődnek. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

2014. okt. 26. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!