Nem tudom elengedni. Hogyan tehetném?
Figyelt kérdés
10 éve halt meg a párom, azóta nincs egy normális kapcsolatom, próbálkozok, de ahogy valami probléma akad, egyből "hozzá menekülök", pedig tudom az eszemmel, hogy ez nem normális, de nem tudom kontrollálni. Nagy segítség lenne, ha valaki már volt ilyen helyzetben, ha megírná, hogyan sikerült elengednie a párját.2014. okt. 25. 22:58
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem nincs ilyen tapasztalatom, de nagyon át tudom érezni a fájdalmadat!!!Épp ezért szeretném Neked elküldeni ezeket a linkeket, hátha tud segíteni! A lényeg később van, kérlek várj egy pár percet, mikor el kezded nézni, nem a hölgy foglalkozása a fontos!
http://www.youtube.com/watch?v=KXDcN1_0-d4
2/2 anonim válasza:
Úgy tudod elengedni, hogy elfogadod a halálát. Amíg nem fogadod el addig nem vagy kész egy új kapcsolatra. Mi mást tehetnél az elfogadáson kívül? 10 év nagy idő. Nem lehet magadon erőszakot tenni és teljes felejtés sem létezik, ha valaki szerette a másikat...de tudni kell elfogadni. Ő már ebben az életben nem jön vissza de te még itt vagy. Mit jelent a "hozzá menekülök"? Előveszed a régi emlékeket, elképzeled milyen lenne ha még itt lenne? Sűrűn látogatod a temetőben? Csak magadnak teszel rosszat és ha párod visszajöhetne egy utolsó beszélgetésre biztosan nem szeretné hogy így élj. Nekem nem volt még társam akit elvesztettem volna, de egyik szülőmet már igen méghozzá fiatalon. Akkor nem tudtam igazán feldolgozni ezt az egészet. Néha eszembe jut mi lett volna ha, mit kellett volna másképp csinálni, másképp mondani. Nem jut vele előrébb az ember. Majdnem 7 év telt el mire rádöbbentem hogy tényleg elment amikor egy esküvőn voltam. Rádöbbentem ha egyszer megházasodom ő már nem lesz ott. Egy szülőt, egy társat nem lehet pótolni de bele kell nyugodni hogy a halál az élet része. De sok más dolog is számít még egyébként világnézet, hit...de persze neked kell tudni mit szeretnél igazán. Mert ha valóban kész leszel új társat befogadni eljön a megfelelő ember. De a 'gyászmunkát' el kell végezni előtte. Kívánom hogy legyen szerencséd az elengedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!