Mit gondoltok, egy egyetemistának elég 30000 Ft költőpénz (a rezsin és az albérleti díjon kívül)?
Mond meg otthon, hogy ez kevés lesz, mert nagyon megemelkedett az utóbbi időben a drogoknak és a szeszes italoknak az ára, na meg a bulik sincsenek ingyen!!
:)
kit érdekel, hogy más nem kapott pénzt? sz@r neki, ez van.
30.000 ft szerintem elég, ha be tudja osztani rendesen, ha főz magának, de talán az elején pár alapdolgot meg lehetne venni neki pluszba (tisztítószerek pl)
Milyen költségei vannak egy hónapban?
Úgy értem mi az amit ebből ki kell fizetnie?
- helyi bérlet
-telefonszámla
-könyvek
-nyomtatás, fénymásolás
- napi háromszori étkezés
Ha a fenti 3 tétel is benne van, akkor szerintem elég húzós, úgy értem, nem olcsók a szakkönyvek meg mondjuk a BKV bérlet sem. Ha csak az étkezést meg a költőpénzt (buli, egyebek) foglalja magában, akkor bőven ki lehet belőle jönni.
Én is azt mondom, hogy az ócsárló hozzászólók ne jöjjenek ide panaszkodni,akik egy fillért nem kaptak és büszkék, hogy elmentek dolgozni diákmunkára főiskola mellett.
Szerintem, szűkösen de elég lehet havonta 30.000 forint. Ha például nagytételben a tisztálkodási szereket és tartós élelmiszereket megvásároljátok hetekre előre,akkor elég lehet. Viszont kaján,bérleten,telefonkártyán kívül másra nagyon nehezen lehet ebből másra költeni költeni.Ha egyik hónapban kell neki egy új nadrág,ami hiába csak 5.000 forintos kínai, már nehezen jön ki belőle.
Napi ezer forint ételre nem sok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!