Elfogadható, ha a férjem kiabál velem és/vagy ingerülten reagál a hangulatváltozásaimra terhesen?
Az tény, hogy elég hülye vagyok, kb mindenen sírva fakadok vagy felhúzom magam (szerinte hisztizek is, szerintem nem). De ő ezt képtelen tolerálni, nem érti meg hogy a hormonok miatt van és hogy én nem tudom ezt irányítani és nem bírok uralkodni magamon.
És szokott kiabálni velem, vagy nagyon ingerülten válaszol. Bár ő azt mondja, hogy nem kiabál, hanem én beszélem be magamnak, mikor ő tök normális hangon beszél. Mindenesetre hogy ingerült és feszült velem, és nem tudja türelmesen kezelni a hülyeségemet, az biztos. És állandóan arra kér, hogy vislekedjek nomrálisan, azt mondja hogy idegbeteg vagyok. És képtelen vagyok megértetni vele hogy nem szándékosan csinálom és hogy a hormonok miatt van ez az egész, hiába igyekszem, kb semmit se tudok ellene tenni.
Én elhiszem hogy nehéz velem, de normális az, hogy ő nem tud elég türelmes lenni, és naponta többször is dühösen vagy feszülten beszél (szerintem kiabál) velem?
Elgogadható ez? Jogos az elvárása, hogy legyek úrrá valahogy a "rohamaimon? Kellene tolerálnia a napi hisztijeimet vagy én várok el tőle túl sokat?
Én elég hülye természetű ember vagyok, hangulat ember, hisztis, stb. na aztán mikor terhes lettem tök normális lettem (mindenki mondta) meg voltak lepődve :D
Miért nem kötöd le magad?
A terhesség kifogás, másrészt nem terhes vagy, hanem állapotos. Ez egy teljesen normális állapot, gondolkodj józan ésszel és ne idegeld fel magadat,mert nem tesz jót a magzatnak!
Leírtad magad is, hogy hülyeségeket csinálsz,sírvafakadsz ok nélkül és kiakadsz. Próbálj kultúrált,intelligens emberként viselkedni,aki egy felelősségteljes felnőtt, és most nem a te hangulatingadozásod a fontos, hanem, hogy a férjeddel ketten szépen várjátok a babát és ne háborúzzatok.Nőjj fel végre.
Hát elég durván kettős mércét alkalmazol az biztos.
Ő viselje el a te kilengéseid, de te nem akarod elviselni az övét, ő legyen mindig normális. Nem igazságtalan ez így egy kicsit? Ő is mondhatja ilyen alapon, hogy nem tud uralkodni magán. Emberek milliárdjai terhesek mióta világ a világ, ez egy teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!