Szerintetek lehetséges a "semmiből" felnevelni egy kisbabát, ha az akarat megvan? Nem jár semmilyen támogatás, segély ilyen helyzetben?
Nézd, az akarattal, szeretettel nem fizethetsz. Az elmúlt 3 hétben a gyerekeim és az én gyógyszerem (mert oviból minden héten hozott haza a nagy valamit)37.000 Ft volt. Pedig semmi extra, lázcsillapítók, köptetők, antibiotikum 2 féle, probiotikum, orrcsepp, ecsetelő, fájdalomcsillapító). Ha valaki azt mondja, hogy csak a szeretet számít, az menjen be a boltba, gyógyszertárba, és mondja meg, hogy nem tud fizetni, de szereti a gyerekét.
Másrészt: tápszer 2300 Ft/doboz. (kb). Ha tápszeres, márpedig lehet, akkor kezdetben 6000 Ft/hóval számolhatsz. Pelus: a legolcsóbb 50 Ft/db. Ebből kell kb napi 5. Az napi 250 Ft, havi 7500 Ft. Popsitörlő 1500, így már ezzel a tétellel vagyunk 15.000-nél. Aztán pár hónaposan főzelék, gyümölcs.... És meg kell venned az almát, banánt, akkor is, ha drága. D vitamin, cseppek, meg amiket az orvos ír, popsikrém, fürdető pl (legolcsóbb) legyen havi 2000 Ft. Így már 17 000. Aztán nem is volt még beteg. Minimum 5000-rel számolhatsz. Így 22.000. (arra nem alapozhatsz, hogy talán nem lesz beteg, mert nincs pénzed). És akkor nem ettél még, meg semmit nem vettél, ami nektek kell, csak a gyerek van kipipálva.
30as éveitekben arra se futja hogy egy albit kivegyetek...erre szülni? persze, szeretetért adják majd a dolgokat.
én lehurroglak, hogy összejött, ha ennyire 0 pénzem lenne, több féleképpen is védekeznék, gumi+tabi, tabi+nem megy el bennem, gumi+nem megy el bennem vagy kombinációk, mert magatokat se tudjátok eltartani!
én elvetetném és erősen elgondolkoznék, hogy 30 évesen még csak itt tartok és tanulnék/új munkát keresnék, mert így sose fogtok egy garzont se kivenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!