Mennyire normális dolog az, hogy édesanyám arra hivatkozva, hogy ő dolgozik, itthon nem csinál az ég világon semmit?
Szia! Az én férjem ma elmosogatott, pedig terhesen itthon "lébecolok".
Megnéztem, egyetlen külső némi szerve nem pottyant le tőle. ;)
Ezt mintha az öcsém írta volna...
28 évesen otthon él, ami nem baj, de nem dolgozik, nem segít a házimunkában, értsd: csinál magának szendvicset, de még a sonkát sem pakolja vissza a hűtőbe.
Pénzért persze mosolyog, meg jaj anyuka. Hányinger. Régen jóban voltunk, de lassan rá kellett jönnöm, hogy egy igazi szociopata.
Anyám csinál mindent, 57 évesen, munka után főz a drágára, mos, felmos, állatokat etet, miközben a nagyságos úr a szobácskájában telefonálgat anyám mobiljáról és szerevzi a bulit.
Próbáltam vele beszélni, de engem lenéz. Anyámnak kéne lépnie, de ő már beletörődött. Hétvégénte, ha hazamegyek, segítek, de ez sem megoldás.
Bár ez a kérdés szerintem provokálás.
32/Ffi
Én teljesen megértem anyukádat.
24 éves vagyok, erőm teljében, a munkám sem sok, vagy fárasztó... és bizony még így is bele lehet fásulni az állandó robotolásba.
Az, hogy reggel elmész, este jössz, kupleráj van megint nincs időd se a hobbidra se magadra, de főzhetsz moshatsz takaríthatsz és soha nincs látszatja, nem jó érzés.
Egyre gyakrabban sztrájolok én is, pedig a férjem legalább elmosogat néha... de képtelen megérteni, hogy a két rossz macska mellett tilos bármilyen téphetőt, felboríthatót elől hagyni. Hogy mossa ki a fogkrémet maga utána csapból, ne köpködje tele a tükröt, vigye el a szennyesig a ruháját, és ne hetente dobja bele az egész ruhatárát, hogy aztán én meg egy hónapon át minden nap moshassak, hogy megszabaduljak mindentől... Hogy ha kivette a hűtőből a kaját, tegye is vissza, ha kiürítette a fazekat, legalább a mosogatóban áztassa be... hogy ne hányja ki minden cuccát az asztalokra, és hagyja ott szanaszét... és éjfélig tudnám sorolni.
NEM JÓ ÉRZÉS.
Én nem tudok a macskáimmal mit csinálni, maguk után nem fognak takarítani, a férjem meg dolgozik eleget.
De anyukádnak ott vagy te, látszólag kinőttél az óvodáskorból, meddig tartana besegíteni?
Én a helyében elmennék egy hónapra, hátha tanultok egy kis életet.
16-ost nagyon megértem, a többieknek is igazuk van, a szúrja a szemed a kosz, takaríts te!
Vagy apukád.
Én csinálok mindent egymagam!
A férjemmel élek együtt és három pici gyermekünkkel.
A saját házunkba, csak anyut befogadtuk, mert nem volt hova mennie.
De úgy gondolom, hogy néha besegíthetne a házimunkába, mert az ég világon semmit sem csinál, volt úgy is, hogy hónapokon át vagy 1-2 évig nem dolgozott nem volt munkája akkor sem csinált semmit. Az unokáihoz sincs türelme, annyi időre se vigyáz rájuk, míg elmegyek a boltba.
Nyilván apukám nem él velünk!!!
26 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!