Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális dolog az,...

Mennyire normális dolog az, hogy édesanyám arra hivatkozva, hogy ő dolgozik, itthon nem csinál az ég világon semmit?

Figyelt kérdés
Anyu 59 éves, dolgozik, hétvégéje szabad. Hétköznap sem csinál semmit, hétvégén meg azért nem, mert arra hivatkozik, hogy ő fáradt! Ez alatt azt értem, hogy nem söpör fel nem mos fel, nem pakol össze, ne főz, nem mos, csak van.

2014. okt. 13. 10:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Lehet beteg is.
2014. okt. 13. 11:53
 12/35 anonim ***** válasza:
88%

Szia! Az én férjem ma elmosogatott, pedig terhesen itthon "lébecolok".

Megnéztem, egyetlen külső némi szerve nem pottyant le tőle. ;)

2014. okt. 13. 12:37
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban már el is hiszem, hogy teljesen leszívja a munka az erejét. Te mit csinálsz?
2014. okt. 13. 13:28
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mintha az öcsém írta volna...

28 évesen otthon él, ami nem baj, de nem dolgozik, nem segít a házimunkában, értsd: csinál magának szendvicset, de még a sonkát sem pakolja vissza a hűtőbe.

Pénzért persze mosolyog, meg jaj anyuka. Hányinger. Régen jóban voltunk, de lassan rá kellett jönnöm, hogy egy igazi szociopata.

Anyám csinál mindent, 57 évesen, munka után főz a drágára, mos, felmos, állatokat etet, miközben a nagyságos úr a szobácskájában telefonálgat anyám mobiljáról és szerevzi a bulit.

Próbáltam vele beszélni, de engem lenéz. Anyámnak kéne lépnie, de ő már beletörődött. Hétvégénte, ha hazamegyek, segítek, de ez sem megoldás.

Bár ez a kérdés szerintem provokálás.

32/Ffi

2014. okt. 13. 13:34
 15/35 anonim ***** válasza:

# 12

Ez jó. :)

2014. okt. 13. 13:35
 16/35 anonim ***** válasza:
61%

Én teljesen megértem anyukádat.

24 éves vagyok, erőm teljében, a munkám sem sok, vagy fárasztó... és bizony még így is bele lehet fásulni az állandó robotolásba.

Az, hogy reggel elmész, este jössz, kupleráj van megint nincs időd se a hobbidra se magadra, de főzhetsz moshatsz takaríthatsz és soha nincs látszatja, nem jó érzés.

Egyre gyakrabban sztrájolok én is, pedig a férjem legalább elmosogat néha... de képtelen megérteni, hogy a két rossz macska mellett tilos bármilyen téphetőt, felboríthatót elől hagyni. Hogy mossa ki a fogkrémet maga utána csapból, ne köpködje tele a tükröt, vigye el a szennyesig a ruháját, és ne hetente dobja bele az egész ruhatárát, hogy aztán én meg egy hónapon át minden nap moshassak, hogy megszabaduljak mindentől... Hogy ha kivette a hűtőből a kaját, tegye is vissza, ha kiürítette a fazekat, legalább a mosogatóban áztassa be... hogy ne hányja ki minden cuccát az asztalokra, és hagyja ott szanaszét... és éjfélig tudnám sorolni.

NEM JÓ ÉRZÉS.

Én nem tudok a macskáimmal mit csinálni, maguk után nem fognak takarítani, a férjem meg dolgozik eleget.

De anyukádnak ott vagy te, látszólag kinőttél az óvodáskorból, meddig tartana besegíteni?

Én a helyében elmennék egy hónapra, hátha tanultok egy kis életet.

2014. okt. 13. 14:27
 17/35 anonim ***** válasza:
57%

16-ost nagyon megértem, a többieknek is igazuk van, a szúrja a szemed a kosz, takaríts te!

Vagy apukád.

2014. okt. 13. 21:13
 18/35 A kérdező kommentje:

Én csinálok mindent egymagam!

A férjemmel élek együtt és három pici gyermekünkkel.

A saját házunkba, csak anyut befogadtuk, mert nem volt hova mennie.

De úgy gondolom, hogy néha besegíthetne a házimunkába, mert az ég világon semmit sem csinál, volt úgy is, hogy hónapokon át vagy 1-2 évig nem dolgozott nem volt munkája akkor sem csinált semmit. Az unokáihoz sincs türelme, annyi időre se vigyáz rájuk, míg elmegyek a boltba.

2014. okt. 14. 05:59
 19/35 A kérdező kommentje:

Nyilván apukám nem él velünk!!!

26 éves vagyok.

2014. okt. 14. 06:01
 20/35 A kérdező kommentje:
Anyagilag sem tud beszállni, se a rezsibe, se a kaja pénzbe, semmibe, mert amit keres 65.000Ft éppen, hogy a cigarettáját+ a Napi kávé adagját fedezi más nem!
2014. okt. 14. 06:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!