Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nevet válasszam? Miért?

Melyik nevet válasszam? Miért?

Figyelt kérdés

Lány:Kiara

Renáta

Georgina

Lili

Fruzsina

Fiú:Noel

Bence

Ádám

2010. jan. 23. 18:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudod te eldönteni? Miért mi döntsünk? Nem tudom, milyen vezetéknévhez lesz, az is fontos.
2010. jan. 23. 19:37
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Fúú... nem olvastam el mindenki válaszát, így bocsi ha ismételnék valakit. Én úgy terveznék, hogy ha egyszer születik egy kistesó, akkor neki is találjak "hasonló" nevet, tehát ha egy teljesen idegenhangzású nevet kap a lányom, akkor a fiam ne egy totál magyarosat kapjon, mert az úgy elég fura. Ebből kiindulva nekem a Noel és Kiara párostíás nagyon tetszik (külön külön is), de a Lili is aranyos, avagy a Lizi :) Ja és az Ábel is szimpi :)
2010. jan. 23. 19:47
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőmet Nagy Lilinek hívják, egyszerűen tündéri lány, imádom! :D Maga a név nem annyira tetszik, de már megszoktam. Bencéből és Ádámból annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, ezért nem ajánlom őket. A Noel elég különlegesen hangzik.
2010. jan. 23. 20:16
 34/40 anonim ***** válasza:

Ikrek lesznek, vagy még nem tudjátok, h fiú-e vagy lány?

Em lány sztem Georgina vagy Fruzsina,

fiú Bence

2010. jan. 23. 20:25
 35/40 A kérdező kommentje:

19:37nek:

mi fogunk dönteni,csak kíváncsi vagyok más véleményére.A vezetéknevet pedig már leírtam:Nagy

20:25nek:még nem tudjuk,hogy fiú,vagy lány lesz

2010. jan. 23. 21:54
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Nagy Kiara különlegesen hangzik :)

A Renáta név magában nem teccik de ha belegondolunk... nagy Renáta. Nem is annyira rossz.

Fiúk közül pedig a Noel nem teccik, a Bence és az Ádám pedig túl általános...

De ha kíváncsi vagy, én a Nagy Bencére szavazok. :)

2010. jan. 23. 22:52
 37/40 anonim ***** válasza:
67%

nos, lepontozol, de közléskényszerem van. hátha megfontolod amit írok.

a Kiara nyakatekert név, leginkább valami amazon harcos csajra emlékeztet... vagy inkább valami tamponmárka :)

Renáta: eddig csak buta lányokat ismertem ilyen névvel. bocs.

Lili. túl kislányos

Fruzsina: legalább lesz oka inni szilveszterkor, mert másnap van a névnapja :) amúgy szende szűzqurvákat ismertem ilyen névvel...

Noel: karácsonynak akarod hívni a fiadat???

Bence. minden második kiscsávót így hívnak ma. kb olyasmi, hogy minden második 50es fickót meg Istvánnak. nah mind1.

Ádám: tényleg ennyire ki akarsz cseszni szegény gyerekkel, hogy névnapját egyszerre időzíted a karácsonnyal???

jajj, inkább forgasd még egy kicsit azt az utónévkönyvet.

2010. jan. 23. 23:22
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Lili vagy Bence

Nekem a kedvenceim közt van mindkét név.

2010. jan. 24. 01:17
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Fruzsina vagy Ádám.

Amúgy nekem még nagyon tetszik az Emma név.

2010. jan. 24. 09:32
 40/40 anonim ***** válasza:
szerintem fiúnak Ádámot,nekem nagyon tetszik.A lányom Kiara,úgyhogy ezt a nevet azért szeretem.
2010. febr. 15. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!