Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy lány a...

Mit jelent ha egy lány a számat nézi miközben beszélünk?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 15:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szép a szád.Vagy nem mer a szemedbe nézni.
2010. jan. 23. 15:40
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Vagy kancsal vagy és nem tudja hogy nézzen a szemedbe.
2010. jan. 23. 15:44
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
meg akar csókolni, ez annyira egyértelmű
2010. jan. 23. 15:45
 4/22 mimcsii ***** válasza:
100%

15:45-ös válaszolónak teljesen igaza van.

Meg akar csókolni:)

2010. jan. 23. 15:48
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a szád szép vagy a fogsorod szép v. csúnya.
2010. jan. 23. 15:50
 6/22 A kérdező kommentje:
kössy a válaszokat
2010. jan. 23. 15:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy csak így figyeli ahogyan beszélsz.Elvileg úgy illik, hogy az ember szemébe nézünk, miközben beszél,de vannak akik a száj mozgását is figyelik,mert így jobban értik amit a másiik mond.Persze a csók sem kizárt :)
2010. jan. 23. 15:55
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
valami rá van ragadva a szád szélére.
2010. jan. 23. 16:00
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

1.eset: Nálam is hasonló volt, csak én néztem mások száját :) és nem vagyok leszbi, csak nem voltak egyenesek a fogaim, és csodáltam mások szép fogait. :))) Amióta fogszabin túl vagyok, csak a szemekbe nézek :DDD sokakkal beszéltem, akiknek csimpi csámpás volt a fogsoruk, ugyanígy voltak ezzel ők is :DDD

2. eset: vagy halkan beszélsz, vagy nem artikulálsz rendesen, vagy ha ez úgy érzed minden rendben veled :), akkor lehet hogy hangos helyen vagytok/voltatok (pl: disco, vagy egy hangos buszmegálló), ha ez sem, akkor nem lehet hogy az illetőnek kevésbé érzékeny a füle? (lehet valamennyire hallássérült?) vagy a hangos beszédhez van hozzászokva (otthoniak lehet hangosan beszélnek vele és azt szokta meg). (((Volt gy barátnőm, aki falusi volt, és nem csak nem hallott jól, hanem még kiabálva is beszélt, mert ő ezt otthon úgy szokta meg.))) És csak azért nézi a szádat, hogy megértse mit mondasz...

3.eset: vannak olyan emberek, akik a "fogak" és az artikuláció alapján azonosítja az embereket...az arc nekik nagyon komplex ... volt egy ilyen osztálytársam, és csak az egyik ofő órán mondta el az ofőnk, mikor nem volt ott az illető, amikor rákérdeztünk...

4. eset: vonzódik hozzád: ez meg egyértelműen akkor tudod meg, ha szájon csókol... :DDDDD

De nem kell mindenkit elítélni, aki a szádat nézi :DDD Lehet hogy szépen beszélsz, vagy irigylésre méltó ajkaid vagy fogaid vannak :DDDD

Egyébként csajszi vagy pasi vagy?

2010. jan. 23. 16:00
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiú vagy, akkor tuti csókot szeretne, ha lány vagy, akkor...
2010. jan. 23. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!