Alexandra és jázmin név beceneveit mondanátok? Ezek tucat nevek?
az Alexandrára tudok csak: Szandi, Szandra, Alexa... Esetleg Szancsi, Szancsó, ha a mai tinilányokat akarjuk követni...
Ez elég elterjedt név szerintem, bár közel sem annyira, mint mostanság pl. a Vivienn...
A Jázminról nyilatkozni nem tudok, csupán annyit, hogy nekem nem tetszik, de nem is nekem kell, hogy tetsszen... Bár én a saját nevemet is rühellem (Anett) :D
Jázmin:Jázi,Jáz,Mina,Minácska,Mini,Minike
Alexandra:Alexa,Szandra,Szandrácska,Szandri,Szandi,Alexia
szerintem a Szandi tucat név,Jázmin meg gyönyörű (:
Az Alexandra szerintem tucatnév, rengetegszer előfordul. Becézései: Ali, Alexa, Szandra, Szandi, Szancsó, Szancsi, Szaszi, Sziszi, Szani, Lexi, de leggyakoribb a Szandy.
A Jázmin elég ritka név.
Becézési lehetnek: Jazi, Mini, Mina, Mincs, de szerintem ez egy olyan név, ami sokkal szebb, ha nem becézzük.
Alexandra becézése lehet az Alex (Flashdance c. film alapján), én ezért a becézésért adtam a lányomnak második névnek ezt...
Jázmint most felkapták és 1-2 év alatt elcsépelik, ezelőtt 5 évvel ritka volt, de sajnos...
Én speciel Jázmin vagyok, ami születési időpontomban nem volt népszerű(sőt!). Engem az oviban Minának becéztek. vagy Jázminkának. A suliban csak Jámin voltam, vagyis elsőben és másodikban. Harmadikban jött A Dzsezmin(jasmine-ből),abból a Dzsezzi, Dzsidzsi,Dzsimdzsirim,Dzsezz. A Dzsezzből a Jáz.
Két Alexandrát ismerek(nem,hármat),azok becenevei: Alexa,Axa,Szöszö,Szandi,Szasza,Szandra,Szandika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!