Egy 42 éves férfi tényleg nem lehet jó apa?
Csak a 43 évesek jók apának!
:)
Amúgy itt a sok tini válaszoló azt gondolja, hogy húszon-harmincon meg a fészbúúkon túl nincs is élet!!
Tényleg csak a 43 évesek jók apának! :)
Annyi volt a férjem, amikor megszületett a kisebbik lányunk.
Igaz, amikor sétáltatta, megkérdezték, a fiad, vagy az unokád..Büszkén válaszolta, a Lányom!
Ennek több éve..:)
Nem tudom észrevetted-e már, hogy itt aránylag kevés az atomfizikus kommentelő... na, ezek sok mindent nem képesek elképzelni.
A 42 különben szerintem pont ideális apának, már nem az egyszál csupasz makkjára csinál gyereket, meg esze is van valamennyi... ső, valószínűleg ki is dühöngte magát, vagy legalábbis helyén tudja kezelni az észnélkül kurkászást a családtól. Olyan szempontnól problémás, hogy mire a kölyök lediplomázik, apuka kivehető fogsorral mosolyog majd mellette, de hát istenem. Valamit valamiért.
Az említett kérdést azóta törölték, de vázolom miről szólt:
25 éves lány "véletlenül" teherbe szeretne esni a 42 éves párjától, akinek már van 3 gyereke, és még nem akar másikat.
A válaszom ismét az, hogy nem, nem lenne jó apa, mert nem akarja a gyereket, és ha egy kicsit is a dolgok mögé látsz, akkor nem is fogja már akarni. És 25 évesen ne tedd már tönkre a véletlen teherbeeséssel mindhármótok életét.
Amúgy nincs bajom a 42 éves apukákkal
Miért szerinted a kortól függ hogy valaki milyen szülő lesz??? Na neee.
Tudok olyanról aki 21 évesen lettem apa, a gyerek 3 èves koráig bírtam aztán lelépett. Most 14 éves a gyereke de nem érdekli az sem hogy a világon van.
Aztán a másik példa, hogy 40 évesen apa lett egy ismerősöm a gyereke a mindene, az élete. Az egyik legjobb apa akit ismerek.
De mind a 2 példára van ugyanúgy ellenpéldám is. Nem a kortól függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!