A Kitty/Kitti becézései?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is leszólna, a Kitty nem becézett forma, ez az eredeti, anyakönyvezett neve, akármilyen furcsa is. :):)2010. jan. 22. 09:58
11/20 anonim válasza:
De a Kitty angolul kismacskát jelent xD
13/20 anonim válasza:
igen kedves kérdező tudjuk, hoyg anyakoönyvezhető a kitti név, és ne írjátok már Y -nal, mert ha már anyakönyveztetünk egy amúgy igenis becenevet, akkor ne vegyük át az "angoloskodást". a Kitti a Ktalin név becézett formája, és anyakönyvezhető mint pl. a Katinka is.
nálunk van Kitti a családban Kittikének szólítják, egyébként nekem kedves név nehogy azt gondold nem, de szerintem feleslegese tovább becézni, mint pl. Alíz. az Erzsébet becézett anyakönyvezhető formája, de nem becézném tovább.
14/20 anonim válasza:
Kit Kat,Kit Ket:-) szerintem ezek nagyon vagany nevek:-)
15/20 anonim válasza:
vagy esetleg meg Killah:-) remelem tetszettek elozo vok
16/20 anonim válasza:
titti titike kittina kittus kitta kitó kittóka kittuska kiki kitu kituka ita itti ittina itty ittike itus tusi tusika tina tinci kinci kincike kyti kyky hát kb enyit tuttam:D :D sztem wan még de ennyi jutott eszembe
17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm a válaszokat és a véleményeket!:)
Ha valaki tudna még esetleg, az írja csak!:D
2010. jan. 26. 14:07
18/20 anonim válasza:
13:53 wok nini ninácska nitti netti nitta nittácska nina nici ninci kitana kitina citti cittina cittike citta cittus cini höh eszembejjutott még szasza 14 csaj
19/20 anonim válasza:
Kittike, Kittus
(am hogyha ilyet kérdezel előtte kiírja h nézd meg közöttük nincs e már ilyen kérdés ott voltak én is megnéztem direkt előtte )
20/20 anonim válasza:
Én is Kitti vagyok. Kittus,Kittici,Kittike,Kéti,Citti,Cittia(latinul:Kitti),és ebből jött a Citty,Cittcsú,Cittike,Titi,Tihó,Titike,én a Cittyt és a Kitticit szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!