Mitévő legyek? (bővebben lent)
Sziasztok!
20 éves átlagos srác vagyok. Olyan problémám lenne a családommal (anya + apa), hogy nehezen viselik el azt a tényét, hogy a világ fejlődik és újabb trendek és szokások jelennek meg. Arra célzok, hogy nem fogadják el azt, hogy ha egy pasi borotválja a hónalját, vagy a fanszőrzetet vagy a mellkasát. Szerintük egy férfi az arcán kívül semmit se borotváljon. Én is szeretnék fejlődni és a fent leírtakat megtenni. De a szüleim nem nagyon fogadják el ezt. És ha pl. leborotválom a hónaljamat vagy a mellkasom, és meglássák (öltözés közben, strandon, stb.) akkor mindig jönnek azok a bizonyos "fejmosások" és okítások.
Segítsetek légyszives, hogy mi tévő legyek ez ügyben!
Köszönöm a válaszokat!
De nem azzal van a gond, hogy amikor nem tudják meg.
Hanem azzal, hogy később úgyis megtudják (mert képesek kilesni mikor öltözök, stb.) És nem is akarom megbántani őket.
Mondd, hogy jobban érzed így magad, és sokan csinálják. Hogy a mai csajoknak ez kell.
Nő vagyok amúgy, szőrpárti.
Abban igazuk van, hogy egy férfi csak az arcát borotválja, ha nem meleg. Nem kell mindenáron a divatot követni.
30/F
22 éves fiam van. Én elfogadom, hogy a világ fejlődik, hogy ma másképp él egy fiatal mint az én időmben.
Engem az nem zavar ha a fiam a hónalját borotválja. Ha úgy gondolja, hogy így kevésbé izzad akkor tegye. De az engem is kiakasztana, ha a mellkasát, lábát, vagy fanszőrzetét borotválná. Ez nem maradiság kérdése, vagy nem az jelenti, hogy nem képes az ember a rohanó világgal együtt élni. A férfi legyen FÉRFI és nem egy csupasz kis kanmadam.. Hál istenek a fiamnak van annyi esze,hogy férfi maradjon..
Az "és meglássák" kifejezés eleve kizárja nálam az igazi férfit, szóval nálad egyáltalán nem ezen múlik.
Egy igazi férfihez hozzátartozik az is, hogy tud írni.
Eszembe nem jut a gyerekeim szőrzetét vizslatni ,hajmeresztő emberek vannak..
Esetleg üsd el egy poénnal ha ezzel jönnek.De nem értem hogyan láthatják meg a fanszőrzeted (hiányát) a szüleid..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!