Férjek/feleségek. Van néha olyan hogy megkívántok egy másik nőt/férfit? Úgy értem persze nem teszitek meg csak eljátszotok a gondolattal?
én elhiszem, csak egyesek támadják azokat, akik fantáziálnak, hogy rögtön félre is dugnak. fantázia, és tett között van különbség, csak ezt egy két korlátolt nem látja be. jó ő nem csinálja, de aki csinálja, az rögtön félredug?
megint ez lett a vége, hogy van A vélemény, B vélemény, és egyik a másiknak ugrik. és megint a kis szentek kezdték.
Agyhalottak!
Azért, mert van aki nem érez semmiféle szexuális vonzalmat a párján kívül más iránt..még egy röpke pillanat erejéig sem...az mondjátok meg miért lenne álszent?? Pont itt? Névtelenül? Ráadásul ilyen pitiáner kérdésben?? Ugye most vicceltek?? Nem ovisok vagyunk már könyörgöm. Ha lenne ilyen, szerintem az emberek 98%-a nyugodt szívvel elmondaná. Tehát aki azt mondja, hogy ő nem...az valószínű, hogy tényleg nem..vagy netán nem is figyelt még rá, hogy de.. Ebben semmi álszentség sincs. Ellenben az álszenteskedéssel támadók...hát nagyon csökött agyúak lehetnek, ha még mindig ezen a szinten tartanak. Az egyik így..a másik úgy. Mindkettő normális! Az is,ha valaki nem nem játszik el semmiféle gondolattal...és az is, aki igen. Csak az a gáz, ahogy ezt egyesek nem bírják agyilag felfogni...elfogadni...ehelyett inkább jujj jajj ujjal mutogatnak, hogy "nézd mááá álszent, mert nem ugyanazt gondolja/csinálja, mint én!" Nyenyenyeeee.
Óvoda van bazz, óvoda!
Én is sok pasit vonzónak találok, viszont az ismerőseim / csoporttársaim között sosincs senki aki tetszene. Hogyha már két szót váltok valakivel aki addig látásból tetszett, elillan minden vágy szerencsére.
Mindig csak a buszon / itt-ott látok pasikat akikkel nagyon el tudnám képzelni :D Ez persze csak képzelet, sosem csalnám meg a párom. Szerintem utazás közben azért gondolok ilyenekre, mert próbálom kizárni az agyamból a csöves szagot és vagy a pasikról fantáziálok, vagy arra gondolok egy-két ember ruhadarabjait elnézve hogy "bement a boltba, és tényleg ez a fölső tetszett neki? vagy miért hord ilyet?" Jókat szórakozom amúgy magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!