Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotok/férjetek szokott...

Párotok/férjetek szokott nektek cifra szavakat mondani?

Figyelt kérdés

Mert az enyém igen és nem fogja fel,hogy engem mennyire bánt ezzel.Akármit megpróbálok vele megbeszélni vagy nem tetszésemet mondom el valami kapcsán,sokszor elég bunkón viselkedik ahelyett,hogy normálisan mindent megbeszélnénk.

Fogjam be a pofám vagy esetleg a mit pofázok és még mi egyebek...

2014. szept. 28. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. Nem is tolerálnám. Viszont nálam előfordul az ilyesmi. Ez még nem jelenti azt, hogy nem tisztelem a férjem...egyszerűen ha olyan a szitu, akkor nem filózok azon, hogy most jajj mit is és hogyan mondjak...csak mondom és kész. Hála égnek ő van annyira intelligens, hogy pontosan tudja...nem bántásból mondom a dolgokat..
2014. szept. 28. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Valaki mondja meg nekem, miért normális az hetero nők számára, hogy úgy beszélnek, bánnak velük, mint a kutyával?
2014. szept. 28. 23:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem szokott egyáltalán így beszélni velem, különben nem lenne a párom.

Velem eddig egy pasi, EGYSZER beszélt nagyon csúnyán. Akkor szépen elköszöntem tőle és kiléptem az életéből, azóta sem beszéltünk. 20 éves voltam ekkor és elég gyorsan rájöttem, ha valaki fiatal korában ilyen barom, akkor később csak rosszabb lesz és köszönöm szépen, én ebből nem kérek.

Normális nevelést kaptam, a szüleim megtanították nekem, hogy mi az az önbecsülés.

Én a helyedben elhagynám ezt az embert és emellett pszichológia segítséget kérnék, hogy máskor még véletlenül se maradj ilyen agresszív ember mellett.

2014. szept. 29. 09:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Minden emberrel csak azt lehet megtenni, amit hagy a másiknak. Sajnos azt tudnod kell, hogy attól függetlenül hogy ő viselkedik csúnyán, te vagy az, aki helytelenül reagálod le, hagyod neki. Két lehetőséged van. Vagy meghúzod a vonalat és mostantól nem tűrsz el neki ilyen viselkedést, vagy hagyod hagy tegyen azt veled amit akar és így éled le az egész életed. Te döntesz.
2014. szept. 29. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!