Nem várnám el. Nekünk volt egy olyan periódus, pontosabban fél év, mikor a férjemnek nem volt munkája. Nem dúskáltunk a pénzben, épphogfy kijöttünk, de mégis én voltam az aki azt mondta, hogy nem engedem el nehéz megterhelő munkára, pl kőmüves mellé segédmunkásnak. Kitartottunk, aztán lett rendes állása, ahol már évek óta van. Utólag azt mondom nem bántam meg. Ha meg nem vagyunk rászorulva, akkor főleg nem erőltetném neki. Nem azt mondom hogy üljön otthon szépen nyugisan. Keressen azért munkát, de nem kell beleugrani olyanba, ami hosszabb távon nem megfelelő.
2014. szept. 24. 11:11
2/16 anonim válasza:
Attól függ.. ha én tartanám el mert neki jópar munkához nincs kedve akkor az bosszantana azért.
Ha viszont sok pénzt megtakarított és mindig volt jó munkája és csak pillanatnyi élethelyzet hogy épp nem talál jó munkát akkor elnézném neki.
Azt viszont semmikép nem tűrném hogy a férjem úgy dönt neki nincs kedve dolgozni mert az én fizumból is megélünk. Max akkor ha vinné a háztartást, főzne mosna takarítana és nem csak otthon döglene a tv előtt.
2014. szept. 24. 11:12
3/16 anonim válasza:
Ez sokszor nem arrol szol, hogy van-e kedve, vagy nincs.Nem is értem az ilyen férfiakat.
2014. szept. 24. 11:14
4/16 anonim válasza:
Nehogy ne birjon màr ki pàr honapot segédmunkàsként szegényke.
2014. szept. 24. 11:15
5/16 anonim válasza:
Egy ideig nem. Az összes megtakarításunkat azért nem szeretném felélni, szóval egy idő után azért elvárnám, hogy "bármit" elvállaljon. Persze közben keressen mást.
Az pedig evidens, hogy amíg otthon van, addig övé a háztartás.
2014. szept. 24. 11:16
6/16 anonim válasza:
Nem. Ha nem vagyunk rászorulva, akkor nem. Ha rá vagyunk szorulva, akkor viszont igen. Akkor mindent elvállalunk, mind a ketten. De ha meg vannak az alapok, akkor a felett már nem, a boldogsága nekem fontosabb.
2014. szept. 24. 11:20
7/16 anonim válasza:
A férjem évek óta azt csinálja, amit nem szívesen csinál, és már nagyon örülnék, ha fordulna akkorát az életünk, hogy ne kelljen csinálnia. Sajnos jelenleg rá vagyunk szorulva, de egy kis változástól is szívesen mondanám neki, hogy hagyja abba.
2014. szept. 24. 11:21
8/16 anonim válasza:
Nem várnám el.
2014. szept. 24. 11:25
9/16 anonim válasza:
Minél több időre kiesik a munkaból annál nehezebb lesz visszamennie dolgozni. Én ha látnám hogy nem talál semmi értékelhetőt, akkor próbálnám noszogatni, hogy próbálja ki a kevésbé megfelelő munkát, hátha annyira nem is rossz.
Minél több időt tölt el az ember otthon annál rosszabb. Az ember elkényelmesedik, rosszabb esetben viszont önbizalomhiánya lesz azért amiért nem talál munkát, nem tudja eltartani a családját. Közhely hogy a munka nemesít, de van abban valami hogy a munka tartást ad, hisz szükség van az emberre. A munkanélküli egy idő után értéktelennek fogja érezni magát és még nehezebben fgog megfelelő állást találni.
2014. szept. 24. 11:28
10/16 anonim válasza:
Mar megint? Egy hete teszed fel mindennap a kérdést. Ha nem akarsz, ne dolgozz, de aztan ne csodálkozz, ha otthagy a feleséged.makkor milyen jo lesz majd kulfoldon dolgozni,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!