Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek az Aurél név?

Hogy tetszik nektek az Aurél név?

Figyelt kérdés
Vállalható? Lánynevünk már van, de a fiúnevekkel bajban vagyunk, kb ez az egyetlen, ami mindkettőnknek tetszik. Szerintetek kiszúrunk a gyerekkel, ha ezt a nevet kapja?

2014. szept. 14. 10:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
28%
Én kismalacnak adnám, gyereknek nem.
2014. szept. 14. 10:46
 2/24 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem elég giccses.
2014. szept. 14. 10:48
 3/24 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon rossz ne ezt add neki.
2014. szept. 14. 10:50
 4/24 anonim ***** válasza:
Egyik kedvenc fiúnevem:)
2014. szept. 14. 10:52
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez tetszik nektek, akkor legyen Aurél. Nem hinném, hogy ismeretlen embereknek vagy bárki másnak kellene erről dönteni. Ízlések és pofonok, van aki szerint szép, mások szerint meg nem. Ez nem fog változni, de igazán csak a ti véleményetek számít :)
2014. szept. 14. 10:53
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
Nekem tetszik. Nem szokványos, de nem is világtól elrugaszkodott nev.
2014. szept. 14. 10:54
 7/24 anonim ***** válasza:
29%
Én egy kicsit hivalkodónak, arisztokratikusnak tartom ebben a modern világban.
2014. szept. 14. 11:00
 8/24 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nem tetszik.

Viszont ti lesztek azok, akik képesek lesztek olyan önbizalmat nevelni a gyerekbe, hogy magasról tegyen arra, aki képes a neve miatt piszkánli. Ha úgy érzed, képes vagy ilyan nevelésre, akkor hajrá. Ha viszont egy anyámasszonykatonája fiúra van kilátás, akkor inkább ne tedd.

2014. szept. 14. 11:01
 9/24 anonim ***** válasza:
56%

egyik ismerősőm Ariel..-szóval az Aurél legalább fiúsabb.!

és jobb mint a szokványos Bence

Akiknek most nem tetszik,az úgy is megszokja.és ha mindkettőtöknek tetszik akkor meg az a lényeg

2014. szept. 14. 11:04
 10/24 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretném, ha piszkálnák a neve miatt. Én nem tartom ezt olyan névnek, ami szinte ordít azért, hogy kicikizzék, de azért kíváncsi vagyok pártatlan véleményekre is. :)
2014. szept. 14. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!