Na szóval, a barátnőmmel van 1 közös ismerősünk, akivel régen én is egy albérletbe laktam… mivel én haza költöztem ő keresett 1 kisebbet, de a barátnőm hozzá költözött. Ez a férfi annyira anyagias, hogy az szinte elviselhetelen.ha bármin összevitatkozunk, jön azzal,hogy ott iszom, a vizet meg fogyasztom az áramot stb.ezt lassan egy éve, játssza el. Álltalába kimagyarázza, hogy nem így gondolta.a barátnőm miatt mentem átthozá,meg azért is mert ő magányos,nincs senkie.Ráfogja,hogy depis és hasonlok. Na most ti mit tennétek? Nem tudom milyen allternativákat agyjak neki, ha újra közeledik (hozzá teszem nekem evidens, ha átmegyek és iszom egy pohár vizet). Szerintem megszakítom vele ezt a kapcsolatot és akkor végképp, nem marad senkije Ti, mit tennétek?
A víz iváson kívül még miket csinálsz ott? Mármint zuhanyzás,ott kajálás stb. És milyen gyakran,naponta ott vagy?
2010. jan. 17. 22:01
3/19 A kérdező kommentje:
Heti 1 alakalmat vagyok ott max...van mikor főz barátnőm,s eszem belőle...vagy ott alszom,de soha nem fürödtem vagy mostam ott...sőt valamikor még el is mosogatok
2010. jan. 17. 22:09
4/19 anonim válasza:
Oké,ezeket csak azért kérdeztem,hogy lássam jogosan háborog-e a pasi.
Azt kell mondanom nem.Hogy mit tehetsz? Beszélj a barátnőddel,hogy téged ez zavar és nem szivesen jössz fel hozzá ezért.Egyébként a barátnőd eddig hogy viszonyult a helyzethez?
2010. jan. 17. 22:13
5/19 anonim válasza:
Hát, most már bevallhatom, hogy barátnőm volt albérletében én törtem el a főbérlő ágyát :-D RECCS :-D Példás nyugalommal kezeltem a helyzetet, sose buktam le :-D
Amúgy mi meg általában más lakótársak miatt ugrunk ki az ablakon, mármint barátnőm mindenkori lakótársai miatt. Örök konfliktusforrás.
Na most szerintem az is simán laza ha valaki ott fürdik. Te nem szoktál? Mondjuk szex előtt vagy után? Szerintem hagyd a francba a srácot, ha nagyon undok, mondd hogy "aha boc slegközelebb figyelek" és kész.
2010. jan. 17. 22:14
6/19 anonim válasza:
én megszakítanék vele minden kapcsolatot, az ilyenek jobb ha szépen magányosan elmúlnak és feledésbe merülnek, legalább a vízszámlája kevesebb lesz
2010. jan. 17. 22:14
7/19 anonim válasza:
Vigyél magaddal egy üveg vizet, vagy tüntetően fizesd ki azt az aprót, amit náluk fogyasztasz.
2010. jan. 17. 22:21
8/19 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek is felhánytorgat dolgokat, de neki, muszáj ott lennie, míg nem talál munkát (bár én nem tenném, de ő tudja) Azt nem értem, hogy ő ajánlja fel, hogy menjek át, esetleg erre jön kocsival, eljön értem s utána hallom tőle ezt!!!Köszi,de ez nem megoldás,és nem vagyok hozzá szokva ehez:(
2010. jan. 17. 22:29
9/19 anonim válasza:
Szívasd meg!
Számold ki mennyibe kerül egy pohár víz, mondjuk 5Ft, és mond azt, hogy kérsz egy pohár vizet, és tegyél le az asztalra 5 Ft-ot.
Meg mondjuk ott vagy 2-3 órát és leraksz az asztalra egy 50Ft-ost, hogy az áram használatáért.
Szerintem ez annyira megalázó lesz neki, hogy abbahagyja!
2010. jan. 17. 23:17
10/19 anonim válasza:
Persze, csak akkor ha ott van a férfi, és ténylegesen a férfi kezébe nyomd a pénzt.
Sőt ha a barátnőd főz neked kaját és ott eszel, akkor adj a pasinak egy ötszázast.
Ezek után szerintem nem lesz képe még egyszer ilyet mondani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!