Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem vissza a pénzt?

Hogy tegyem vissza a pénzt?

Figyelt kérdés

Bosszúból elvettem anyától 20ezer forintot, mert ivott és részegen jött haza és ordítozott meg minden, de egyébként soha nem bánt meg semmi :( és tudom hogy nagyon sokat dolgozott érte és már nagyon szégyellem és legszivesebb adnák magamnak 200 pofont. Már észrevette hogy nincs meg és csak sír mert sokat dolgozott érte... Hogy tegyem vissza hogy ne vegye észre hogy én voltam? :'(

Nagyon nagyon röstellem, kérlek csak segítő válaszokat írjatok.

15L

2010. jan. 17. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki miért vetted el és add vissza.Mindig az egyenes út a legjobb csak nem a legkönnyebb.
2010. jan. 17. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Tedd olyan helyre, ahol úgy tűnik mintha kiejtette volna a táskájából. Előbb utóbb megtalálja. Ne te találd meg mert az gyanús és ne is rakd túl feltűnő helyre.
2010. jan. 17. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked kell szégyellned magad!

Ahogy az első írta, add vissza nyíltan, de mondd el neki, hogy megveted, amiért iszik, és ilyenkor félsz és undorodsz tőle!

Lehet, hogy te érettebb gondolkodású vagy, mint édesanyád!

2010. jan. 17. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem állj elé, és add vissza neki azzal a körítéssel, amit az előttem író említett, hogy undorodsz tőle, mikor részeg, és azt is tedd hozzá mindenképpen, hogy ha ennyire kiütötte magát, akkor simán elhagyhatta volna a a pénzt, vagy valami baromságra szórhatta volna el, és ezt tekintse jó leckének, hogy máskor ne részegedjen le ennyire.
2010. jan. 17. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, inkább tedd félre, rosszabb időkre,ha iszik az anyád biztos lesz olyn h meg lesztek szorulva...
2010. jan. 17. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is az a véleményem, mint az első válaszolónak. Ez nagyon rossz dolog volt tőled. Lehet, hogy nem a legjobb szülő, de biztos sok gondja és problémája van, amiért így viselkedik. Te sem vagy tökéletes. Az egyetlen helyes megoldás, ha elé állsz, elmondod neki, hogy mit tettél és bocsánatot kérsz.
2010. jan. 17. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy be volt nyomva, lehet azért sír, mert azt hiszi elitta azt is. Hátha nem rúg be megint. Én biztos nem adnám vissza, max. elejteném valahol, hogy megtalálja. Aztán majd még a végén neked esik, és te leszel a hülye, mert mit szólsz bele, hogy ő iszik, és van képed még a pénzéhez is nyúlni, ő annyit iszik/hagy el, amennyit akar.

Így meg hadd dagonyázzon csak a bűntudatban.

2010. jan. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!