Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek úgy, hogy családba...

Nem érzitek úgy, hogy családban éltek mégis egyedül?

Figyelt kérdés

Két fiam van a nagy 13 éves (Kamaszodik!!) a kicsi 1,5 éves.Férjem teszi a dolgát dolgozik,ám ha nem kérdezem magától nem avat be a dolgaiba.Én is teszem a dolgom ám semmilyen segítségre nem számíthatok.Fáradok és unom!!!!

Tudom másnak is vannak még komolyabb gondjai is,hogyan oldjátok ezeket meg?

2010. jan. 17. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyik napot a másik után. :-(((

Én sem találom a helyemet főleg mióta kiköltöztünk vidékre, az én gyermekeim 7,5-2,5 évesek a férjem sokat dolgozik "nincs ideje". Teszem minden nap a dolgom tanulok játszok a gyerekekkel tornázok, de hiányoznak a barátok a város.

2010. jan. 17. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:

na igen

ez nagyon általános, de ne hagyd h elszürküljenek a hétköznapok, hétvégék, mert aztán hirtelen beüt a villám majd, hogy ez így nem megy .... persze fáradt, de a gyerekkel is lehet kezdeni vmit, kirándulni hétvégén, sokat segít egy ilyen, egy a lényeg, a monoton jelleget ne haggyd erősödni, mert bizony észrevétlenül pár év alatt megöli a kapcsolatot

2010. jan. 17. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
A kicsi kora miatt gondolom, hogy gyesen vagy. Fontos a háztartás, de nem kell mindennap takarítani, a főzést is lehet észerűsíteni. Hiába ragyog minden, ha egy hullafáradt feleség várja a hullafáradt férjét, abból semmi jó nem származik. Persze, hogy így nem avat be a problémáiba. Próbálj magadnak találni valami elfoglaltságot pl. varrás, olvasás, sütögetés, bármi, amiben örömöd leled, hidd el, ez majd átsugárzik a családi életetekre is. A férjed szívesen jön majd haza, és osztozni tudtok a problémákon meg az örömökön is.
2010. jan. 17. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
De igen, a társas magány az,ha vkivel együttélsz de már nincsenek közös céljaitok,a napok a megszokott rítus szerint telnek,stb, ezt én is gyakran átélem :(
2010. jan. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!