Nem érzitek úgy, hogy családban éltek mégis egyedül?
Két fiam van a nagy 13 éves (Kamaszodik!!) a kicsi 1,5 éves.Férjem teszi a dolgát dolgozik,ám ha nem kérdezem magától nem avat be a dolgaiba.Én is teszem a dolgom ám semmilyen segítségre nem számíthatok.Fáradok és unom!!!!
Tudom másnak is vannak még komolyabb gondjai is,hogyan oldjátok ezeket meg?
Egyik napot a másik után. :-(((
Én sem találom a helyemet főleg mióta kiköltöztünk vidékre, az én gyermekeim 7,5-2,5 évesek a férjem sokat dolgozik "nincs ideje". Teszem minden nap a dolgom tanulok játszok a gyerekekkel tornázok, de hiányoznak a barátok a város.
na igen
ez nagyon általános, de ne hagyd h elszürküljenek a hétköznapok, hétvégék, mert aztán hirtelen beüt a villám majd, hogy ez így nem megy .... persze fáradt, de a gyerekkel is lehet kezdeni vmit, kirándulni hétvégén, sokat segít egy ilyen, egy a lényeg, a monoton jelleget ne haggyd erősödni, mert bizony észrevétlenül pár év alatt megöli a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!