Hogy legyek jóban a testvéremmel? (többi infó lent)
Figyelt kérdés
én 10 éves vagyok ő meg 5.És amikor hívom hogy megmutassak neki valamit,vagy csak úgy éppen játszani vele(tv-zni meg ilyesmik)akkor mindig elfut vagy megüt és azt mondja hogy menjek el.és folyton kitalál valamit ami rossz.Pl.:hogy én megütöttem őt(pedig én soha nem bántottam). és ez olyan rossz érzés. :(2010. jan. 16. 13:57
1/7 anonim válasza:
Egy ötéves gyerek a legcsintalanabb, a legpimaszabb korban van. Lehet az oviból is lát ilyen dolgokat. Egyenlőre annyit tehetel ne mutass meg neki semmit, majd ha ő igényli szól. Ne bánkódj ezen, elmúlik nála. Vagy szólj édesanyádnak is, hogy amit a tesó rád fog a felesem igaz, mert gondolom szokott árulkodni is.
2/7 anonim válasza:
ezt még el kell fogadnod minél jobban nő annál jobban fejlődik okosodik
3/7 A kérdező kommentje:
köszi!Nagyon köszi
2010. jan. 16. 14:27
4/7 anonim válasza:
Szeretgesd sokat a testvérkédet.
Adjál neki puszit, simogasd meg a buksi fejét.
Meglátod nem fog bántani, árulkodni egy idő után. Te vagy a nagyobb és az okosabb.
5/7 anonim válasza:
Játssz vele =) vagy találj ki valamit ami őt is érdekelheti.
6/7 anonim válasza:
olyankor közeledj felé, mikor nem tud kibújni alóla.
pl. mikor együtt ebédel, vacsorázik a család, mindenki az asztalnál ül. akkor simogasd meg a fejecskéjét, öleld át csak úgy, minden ok nélkül, vagy akkor ha mond valami cukit. ha nevet, te is nevess vele, kacsints rá.
a szüleitek előtt biztos, hogy nem lesz undok veled, esetleg még el is szégyelli magát, ha látja, hogy a szüleid milyen elragadtatással néznek majd rád, hogy szereted a kistesódat, ő meg hogy viselkedett veled. :)
nagyon szép tőled, hogy jóban akarsz lenni vele.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi!!:)
2010. jan. 16. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!