Van jövő az állandó vitázás után?
Tulajdonképpen megválaszoltad a kérdésed,csak félsz,hogy nem fogsz találni mást.
"úgy érzem könnyebb lenne kettesben "
Jelenleg azzal foglalkoztok,hogy ki győzi le a másikat,kinek van igaza,ki a családvezér.Ez nem jó.
Fogsz találni mást,ha túl leszen ezen a kapcsolaton.Merd meglépni,mert jobb nem lesz.
Akkor tul leszel megegy valason, ennyi.
Aztan megegyen, meg megegyen stb. stb. Neked ez a sorsod, fogadd el.
4 Ez azért gonosz volt:/
Nekem is volt ilyen párom. Ugyanez a hiszti ment. Egy darabig próbálkoztam, türelmesen próbáltam vele megbeszélni mindent, meghallgattam, próbáltam belelátni a lelkébe és végül azzal szembesültem, hogy ő nem nem tud, hanem nem AKAR változni. Ezek után meg halott ügy az egész. Ki is raktam és többé látni sem akarom, köszönni is elfelejtenék neki, mert annyiszor bántott lelkileg, hogy meggyűlöltem.
Szerintem te is tudod a választ, csak még nem ért meg benned, vagy nem mered kimondani. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője és jobb, ha tovább lépsz. Ennél százszor jobbat találsz. És a lányodnak is jobb lesz az élete. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy nem szereti ő a párod, csak nem akar neked rosszat. De lehet, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!