16 éves lánynak engednétek hogy együtt aludjon a barátjával vagy kizárt dolog?
Nem igazán tudom megmerjem-e kérdezni anyát,mert még nyilván nem volt ilyen helyzet hogy valaki velem aludt volna,és fogalmam sincs mit reagálna.
Egyébként tényleg csak alvás lenne,a szexszel még várnék,és főképp hogy nincs külön szobám,csak galéria,ott meg ha már akarnám akkor sem állnék neki szexelni úgy hogy anya lent alszik.
"Én nem, de én konzervatív vagyok. Ha engedi, mindenképen elygen nálad gumi, mert nem csak együttalvás lesz abból. Elég öreg és tapasztalt vagyok ahhoz, hogy ezt 100%-ra mondjam."
Nyugodtan kidobhatod a tapasztalataid a francba. Hónapok óta együtt alszunk a barátommal és még nem szexeltünk. Érdekes nem? És ez egyáltalán nem egyedi eset, bármennyire is szeretnék egyesek úgy beállítani a "mai fiatalságot", hogy már romlottsággal a vérükben születtek.
Apum nem él velünk.A barátom is akarja,mert tényleg aludni akarunk együtt,azt meg így is lehet,bár tény hogy jobb lenne különszoba,de úgy alakult hogy nincs...
Beszélgetni meg max megcsókolni egymást tudnánk,anyum nagyon korán elalszik,és elég mélyen,szóval ezeket nem hallaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!