Szerintetek túlzás, hogy már elengednek egy 16-17 éves lányt a barátjával nyaralni (aki már nagykorú)?
HA vannak felnőttek igen (24-25 körüliek) akkor nem tartom túlzásnak, de kettesben kizárt.
Ne akarjon már mindenki felelősségteljes felnőttet játszani tizenévesen...
Én nem engedném kettesben a gyermekemet, az biztos. És a párom szülei sem engedik el a hasonló korú lányukat, amivel mélységesen egyet is értek.
Látom itt sok tapasztalt 13-17 éves van, úgyhogy lepontozhatjátok a kommentemet :)
Ha ismerem a barátját, és megbízható srác, na meg a lányom is megbízható, akkor ennyi idősen elengedném simán, de nyilván meggyőződnék róla, hogy van náluk elég pénz, meg persze adják meg a szállás címét, elérhetőségét, biztos ami biztos. Na meg persze napi 1-2 alkalommal jelentkezzenek telefonon, hogy megvannak, semmi baj.
Engem is elengedtek ennyi idősen sátrazni Bajára az akkori barátommal, nem lett semmi bajom, csak a hangyák csíptek össze :D
Én biztosan elengedném, ha nem 2 hete lennének együtt, hanem már hónapok óta. Ha megbízok a lányomban, és a fiú szimpatikus, és megbízok benne. Az is jó lenne, ha ismerném a fiú szüleit, és velük is tudnék beszélni erről.
Ha tudom, hogy hová mennek, mikor, hány napra, mivel. Naponta minimum 1 telefonhívás. Külföldre nem szívesen, belföldre inkább elengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!