Hogyan tudnám a férjem rábeszélni az alkohol elvonóra?
Így van.a míg maga sem ismeri be, hogy ez az állapot tarthatatlan, addig te rongyosra tépheted a szádat.
Próbálj elkapni egy józan pillanatot és beszélgessetek, hogy ez neki mire jó. Egy papírra írd fel az érveket és készülj fel minden hárításra és kifogásra.
Próbálj a családdal, gyerekekkel "zsarolni".
sajnos igazuk van az elöttem szólóknak.amig ő be nem ismeri saját magának addig te nem tudsz segíteni.én is megpróbáltam anyukámat rábeszélni,néhány józan pillanatában el is ismerte nem kéne ezt csinálnia és abba hagyja,de nem így lett! :( nálam az sem használt,hogy zsaroltam és az sem hogy apámhoz költöztem egy időre!
sok sikert!
Sajnos semmivel.Mélyen együtt érzek veled! Nálunk tragédia
lett a vége. Az öngyilkosságot választotta inkább.
Azért talán nem az otthagyás lenne az egyetlen megoldás.
Ki kell deríteni, hogy mi az oka az alkoholizmusának. Persze, amikor már nagyon benne van, akkor már nehéz, mert az alkohol nélküli élet az alkoholista számára unalmas. Nincsen benne az eufória-másnaposság hullámzás.
persze, ha valaki fiatalkorában lesz alkoholista, és ez a fő problémája, akkor van elég ideje ezen morfondírozni. de amikor már családja van, meg gyerekei, akkor azok nem érnek rá arra, hogy újra és újra megbízzanak benne, és a soha be nem tartott ígéretekben, hogy könyörögjenek neki, amíg egyáltalán ráveszi magát, hogy megpróbáljon leszokni. sajnos az ilyen ember sokszor már elveszett.
olvass utána, komolyan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!