Ti minden évben eltudtok jutni nyaralni?
Még nincs gyerek, de azért válaszolok, hátha segítek.
Én most balcsira foglaltam 4 fős apartmant kettőnknek 5 nap, 6 éjszaka 20.000 Forintéért. Szerintem ez nem pénz érte, ez már 3 hónapja megvan.
gulliver.hu licit oldal nyaralásokra, szállásra, nem kamu, 12.990 Ft 3nap/2 éjszaka két főnek bükfürdőn. szállással együtt. Szerintem érdemes lenne itt is utána nézni, és nagyon sok olyan van, hogy kifizeted, de 1 éven belül kell felhasználni. Szerintem azért ennyi belefér, nem?
Igen. Minimum a Balatonra a nyaralónkba, és van, hogy átruccanunk Bibione-ba, csak 500 km vezetés a Balcsitól.
Ausztria sincs messze.
Akinek nincs sok pénze, az is el tud menni, például kerékpár-túrára, sátorban alvással. Mi is mentünk, nagy élmény!!
Ha 1-2 hetes nyaralásra nem is, de azért pár napra mindig elmegyünk valamerre, kiszorítjuk az árát. Idén nyáron voltunk a Duna mellett egy hosszú hétvégét, aztán Harkányban egy másikat, de még tervezünk pár nap Keszthelyt is kora ősszel - utóbbinál a szállást rokonoknál oldjuk meg, ők ajánlották fel. Külföldre nem megyünk minden évben, tavaly nem voltunk, idén tavasszal pár napra elmentünk Finnországba - barátokhoz, esküvőre voltunk hivatalosak.
Jövőre jó lenne eljutni a tengerhez, mert évek óta nem jártunk ott - meglátjuk, összejön-e.
ja aki nem nyaral evente azt le kell szavazni, akkor mi a raknak kerded meg? :S
vagy az mar rossz ember v mi?
Én idén töltöm a 29-et.
Eddig életemben 2szer voltam nyaralni, azt is azóta, hogy a párommal vagyok 5 éve.
Egy 3 napos wellness hétvégére, és egy 1 hetes Balatoni nyaralásra futotta eddig az 5 évben, azt is úgy, hogy a munkahelyemen kaptam üdülési csekket és Szép-kártyát.
Sajnos a kettőnk keresetéből sem futja rá, hogy 1 év alatt annyit félretegyünk, hogy elmehessünk akár csak a Balatonra is egy kis időre.
De hát Magyarország jobban teljesít bérek tekintetében is, mint tudjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!