Melyik női nevet lehet Mancinak becézni?
A nagymamámat Margitnak hívták, de mindenki Mancinak szólította. Nagyon aranyos, kedves becenévnek találom, és szívesen becézném így a saját lányomat is.
De Margitnak azért mégse szívesen keresztelném. Esetleg létezik egy kicsit modernebb név, amit szintén lehet Mancinak becézni?
Nekem nagyon sok ismerősöm van akit Mancinak becéznek, nekik ez az eredeti nevük:
Magdaléna, Manda, Manuéla, Marina, Manna, Margaréta :)
Az a baj, hogy az M betűs nevek közül kevés van, ami tetszik.
Még arra gondoltam, hogy mivel úgyis listás név nálunk a Dalma, a "ma" végződés miatt esetleg azt is lehetne Mancizni. :)
Ha nagyon akarod, még az Ibolyát is mancizhatod. :-D
Míg a testvérem kislánya (aki egyébként Boglárka) tényleg kicsi volt, Mancinak becéztem.
Az Anna régies? Lol...
Manuélát is konkrétan lehetne mancizni, meg mannát, igen :D
9 éves kishúgomat pár hónapos kora óta Mancinak becézzük. Azt hiszem valahogy így alakult ki: Anna-Ancika-Manci-Mancika.
Valóban, lehet, hogy öreges, de ő imádja, sőt... arra hamarabb felkapja a fejét, mint az Annára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!