Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik női nevet lehet Mancina...

Melyik női nevet lehet Mancinak becézni?

Figyelt kérdés

A nagymamámat Margitnak hívták, de mindenki Mancinak szólította. Nagyon aranyos, kedves becenévnek találom, és szívesen becézném így a saját lányomat is.

De Margitnak azért mégse szívesen keresztelném. Esetleg létezik egy kicsit modernebb név, amit szintén lehet Mancinak becézni?

2014. júl. 31. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
41%
Szerintem a Marianna szép név, van pár lány akit a környezetemben így hívnak :) és nem is olyan öregasszonyos, lehet Mancinak becézni :D
2014. júl. 31. 11:12
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem jegyezteted be? Akkor hívhatnák simán így. De az is lehet, hogy már rég megtörtént a bejegyeztetése. A Mici is már hivatalos név, sőt ennél jóval elképesztőbb nevek is vannak.
2014. júl. 31. 11:12
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
DE most ugyis az oregasszonyos es oregemberes nevek jonnek vissza. Regi, lehetetlen nevek, 20 evvel ezelott kirohogtek volna szegeny gyereket.
2014. júl. 31. 11:13
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nagyon sok ismerősöm van akit Mancinak becéznek, nekik ez az eredeti nevük:

Magdaléna, Manda, Manuéla, Marina, Manna, Margaréta :)

2014. júl. 31. 11:25
 15/23 Andizsuzsi ***** válasza:
62%
Engem is Mancinak/Mancusnak hívnak a családban, pedig semmi köze az anyakönyvezett nevemhez. :)
2014. júl. 31. 11:29
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
Engem speciel a hideg ráz a mamás-papás nevektől ,ha divat lesz ,ha nem . A Manna név és annak becézéseként a Manci viszont tetszik . (:
2014. júl. 31. 11:38
 17/23 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy az M betűs nevek közül kevés van, ami tetszik.

Még arra gondoltam, hogy mivel úgyis listás név nálunk a Dalma, a "ma" végződés miatt esetleg azt is lehetne Mancizni. :)

2014. júl. 31. 11:45
 18/23 anonim ***** válasza:
85%

Ha nagyon akarod, még az Ibolyát is mancizhatod. :-D

Míg a testvérem kislánya (aki egyébként Boglárka) tényleg kicsi volt, Mancinak becéztem.

2014. júl. 31. 11:48
 19/23 anonim ***** válasza:
63%

Az Anna régies? Lol...

Manuélát is konkrétan lehetne mancizni, meg mannát, igen :D

2014. júl. 31. 12:14
 20/23 anonim ***** válasza:

9 éves kishúgomat pár hónapos kora óta Mancinak becézzük. Azt hiszem valahogy így alakult ki: Anna-Ancika-Manci-Mancika.

Valóban, lehet, hogy öreges, de ő imádja, sőt... arra hamarabb felkapja a fejét, mint az Annára.

2014. júl. 31. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!