A szomszédom állandóan áthozza a gyerekét (két és fél éves) és mindig itthagyja nálunk, de mi nem akarjuk hogy itt legyen mert úgy érezzük, hogy azért hozza át mert nem szereti, miközben a másik gyerekével sülve-főve együtt van. /többi lent/?
Most az jutott az eszembe mi ban ha az apuka esetleg a te ferjed??????erre nem gondoltal??bar nem tudom milyen kapcsolat van koztetek.... de csak ugy joggal el varni dolgokrol hallodtam..... ha szulesi depreszio lenne akkor a masik gyerek(petra )sem erdekelne!!!!!
Itt valami titokzatos dolog van a haterben!!
"Itt valami titokzatos dolog van a haterben!!"
Szerintem az agyérben van valami titokzatos. :-)
Megértem a vívódásodat. Ha az anyja ennyire nem szereti a kicsit, akkor nem lehetsz benne biztos, hogy otthon nem bántja-e. MErt a közönnyel is lehet bántani egy gyereket, nem is kicsit! Valószínüleg aggódsz érte és addig érzed biztonságban a gyereket amíg veletek van, ugyanakkor a terhetekre is van.
NAgyon szomorú ez a helyzet, lehet, beszélned kellene pár szakemberrel, hogy miként lehetne helyreállítani az anyuka és a gyerek viszonyát. Vannak ingyenes fórumok hozzá. Tudom, hogy nem a Te dolgod ezt megoldani, de hosszú távon te is jobban járnál így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!