Velem van a baj, ha nem kedvelem anyukám barátját és nem
akarok vele közös programot?
Figyelt kérdés
Apukám 6 éve halt meg és anya akkor nagyon szomorú volt,ami érthető.2 évvel ezelőtt megismerkedett a mostani barátjával,azóta együtt vannak és anyu most újra boldognak látszik.Én soha nem kedveltem a barátját,mert számomra nem vicces és nem tudtam vele beszélgetni normálisan,mert beszélgetés helyett kioktat.Mivel nemrég kiderült,hogy anyukám barátja más nővel találkozik(fagyiznak,beszélgetnek),de nem csalta meg anyát csak nem szólt neki és nem vette fel a telefont,amikor a másik nővel volt.Anya teljesen kiakadt és sírt és engem is hibáztatott ezért,mert hogy én nem kedvelem a barátját és ezért nem érzi a férfi ,hogy lenne jövője anyukámmal. Anya rávett ,hogy tollasozzak vele hátha megkedvelem. Én nyitott vagyok,de kicsit kételkedek mivel többször voltunk hármasban nyaralni és akkor sem lett a szívem csücske,sőt mindig összevesztünk. Én már csak azt nem értem,hogy miért kellek én a jövője tervezéséhez?
Hogy honnan sejtem? Őt egy szóval sem említetted, meg szerintem inkább vele kéne kettesben nyaralni menni, nem anyukádékkal. Meg ha ennyire nem jön be az emberünk stílusa, akkor miért nem töltesz sokkal több időt a barátoddal? Legyen ő is nálatok, te is náluk, vagy menjetek el sétálni, beszélgetni, dugni, vagy amit akartok. :)
Értem én hogy zavar a helyzet, de akkor kerülném a palit egész nap. Max egy-két órát meg mindenki kibír bárki mellett (még én is, pedig utálom az embereket rendesen -akár a közeli rokonaimat is simán belökném a gázkamrába, sőt még rájuk is zárnám az ajtót)
Asszem ennyi :)
2014. júl. 28. 17:57
12/14 A kérdező kommentje:
nem él velünk a pasi és szinte sosincs nálunk. nagyon ritkán havi 1x futunk néha össze és ez nekem jó(anyukám megy hozzá),de mivel ő jövőt szeretne többet akar találkozni anyukám családjával,de én nem szeretnék vele közösködni többet(se nyaralás,semmi) és ezt elmondtam anyunak és ezért mondta,hogy szerinte miattam is bizonytalanodott el a férfi,de még mindig nem értem mi a fene közöm van az ő kettőjük kapcsolatához?
2014. júl. 28. 22:52
13/14 anonim válasza:
Jól látod, valóban nincs semmi közöd a kapcsolatukhoz. Anyukád úgy mint a legjobb barátnőjével szeretné veled megbeszélni magánéleti problémáit. Ha őszintén elmondod a véleményed akkor persze megsértődik. Mond neki, hogy te a lánya és nem a barátnője vagy. Szereted és nem akarod megbántani azzal, hogy másként látod a pasiját mint Ő. Ha a pasi más nők után futkos, ahhoz Te neked semmi közöd, nem a te viselkedésed riasztja el a szerelmes férfi közeledését. Nem tudsz és nem is akarsz kibújni a bőrödből. Ne kezeljen anyu úgy téged mint egy kisgyereket, ha nem akar konfliktust töltse idejét kettecskén párjával. Ha ezek után is csajozik, úgy tudja be nem ez az ideális pasi, aki az unokáinak szerető nagyapja lesz.
2014. júl. 29. 15:09
14/14 anonim válasza:
19 évesen már vagy annyira felnőtt és lehetne annyi eszed, hogy támogatod anyukád boldogságát. Ha ő azt akarja, hogy legyél normális a pasijával és próbáld meg arra a kis időre amíg együtt vagytok megtalálni vele a közös hangot, akkor tedd meg neki. Az anyukádról van szó, szenvedett már eleget, jár neki a boldogság. Nyilván nem örülnél egy szomorú, begyepesedett anyukának... Ne azt kérdezd "mi közöm van nekem az ő kapcsolatukhoz?", hanem azt hogy "hogyan segíthetném anyukámat, hogy minél boldogabb legyen?".
Továbbá kerülhetsz még te is ilyen helyzetbe, ha egyszer olyan párral állítasz haza, akit meg anyukád nem csíp. Nehogy visszakapd a flegmát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!